Home

Maak jouw KARL uniekEen Opel KARL met jouw eigen naambadge!

Opel KARL

De Opel KARL 120 jaar Edition is al uniek in zijn klasse, maar tijdelijk kun je hem nóg specialer maken! Je kunt namelijk gratis je eigen (bij)naam achterop de KARL laten zetten. Dan rijd je bijvoorbeeld rond in de Opel Lieke, Opel Mohammed of Opel Loek!

Rijke standaarduitrusting

Opel organiseert deze unieke actie ter ere van het 120-jarig bestaan. Dat wordt gevierd met diverse aantrekkelijke jubileummodellen, zoals de KARL 120 Jaar Edition. Die heeft een bomvolle standaarduitrusting met onder andere cruise-control, airconditioning en een geïntegreerde radio met stuurwielbediening. Samen met bewezen Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid krijg je dus heel veel waar voor je geld.

Opel KARL

Persoonlijke naambadge

Interesse in een KARL met persoonlijke naambadge? Bij aankoop van een 120 Jaar Edition kun je bij de Opel-dealer een digitaal bestelformulier invullen. De persoonlijke badge mag uit maximaal twaalf letters bestaan. Uiteraard scheept Opel zijn klanten niet af met een simpel plakplaatje. Nee, de persoonlijke sticker is van hoge kwaliteit en perfect om als badge te gebruiken. Ben je de persoonlijke badge zat? Dan vervangt Opel hem kosteloos voor een KARL badge.

Opel KARL

Vul je naam in

Wil je het jubileum van Opel meevieren? De KARL 120 jaar Edition is er vanaf 13.798 euro. Private leasen kan al vanaf 199 euro per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Liever een andere uitvoering? Opel geeft 500 euro verjaardagskorting op een nieuw te bestellen KARL. Op een KARL uit voorraad krijg je zelfs 1.000 euro korting!

Benieuw hoe je persoonlijke naambadge eruit komt te zien? Vul dan snel je naam in op www.opel.nl.