Home

ADAM ROADTRIPPING.Roadtrip langs alle ADAM YourSelf winnaars.

Roadtrip

Weet je nog dat je vorig jaar mee kon doen aan die leuke actie om je eigen ADAM samen te stellen en te winnen? In Nederland was Ilvy de gelukkige winnares die haar eigen ontworpen ADAM ILVY in ontvangst mocht nemen. Ook in Ierland werd de #ADAMYOURSELF actie een waar succes. Sue Anne was daar de lucky one en bezocht Nederland met haar gestylde ADAM.

Bestemming Den Bosch
Sue Anne ging op roadtrip door Europa met haar ADAM om de andere #ADAMYOURSELF winnaars te verblijden met een bezoek. Tijdens dze trip kon een bezoekje aan Ilvy natuurlijk niet ontbreken. Reden te meer voor Sue Anne en Ilvy om even gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje in Den Bosch.

Roadtrip

#Destinationcuppa
Onder het mom #Destinationcuppa trok Sue Anne door Europa in haar ADAM die zij speciaal heeft ontworpen ter nagedachtenis aan haar zoon Adam. Hij kwam op 19-jarige leeftijd om het leven door een auto-ongeluk. Als eerbetoon aan haar overleden zoon besloot Sue Anne met haar ADAM op roadtrip te gaan. Aan haar sleutelbos hangt een sleutelhanger met de tekst TTYL (Talk To You Later), iets wat Adam altijd tegen Sue Anne zei. Zo is hij altijd bij haar.

Roadtrip

Charity
Toen Sue Anne besloot mee te doen aan de #ADAMYOURSELF actie koppelde ze daar, in samenwerking met Opel, een goed doel aan: Childhood Cancer Foundation. Sue Anne is nauw verbonden met deze foundation en hoopt met haar roadtrip geld op te halen om zieke kinderen een steuntje in de rug te geven door ze een leuke dag te bezorgen.

Roadtrip

Tussenstops
Sue Anne begon haar roadtrip in Engeland om vervolgens naar Nederland te komen. Na een bezoekje aan ons land gaf Sue Anne gas richting België om vervolgens door te rijden naar Frankrijk, Zwitserland, Italië en Duitsland. Sue Anne heeft haar hele roadtrip op beeld vastgelegd. Ook kan je haar volgen op Instagram waar ze foto's van haar roadtrip heeft geplaatst.

Roadtrip

Fotoshoot
In Nederland werd Sue Anne warm onthaald door de Nederlandse #ADAMYOURSELF winnares Ilvy. Voordat Ilvy en Sue Anne konden genieten van een lekkere lunch werden ze samen met hun ADAM op de foto gezet. Een hele geslaagde dag!