Skip To Content
Home

Configurator Opel Astra gaat een stap verderConfigurator met gametechnologie

Opel Astra configurator met gametechnologie

Iedere auto is tegenwoordig online samen te stellen in een configurator. Die van de nieuwe Opel Astra gaat een stap verder dan anders. De configurator maakt namelijk gebruik van technologie die ook wordt toegepast bij videogames!

Opel Astra configurator met gametechnologie

Hightech kennismaken

De aanschaf van een auto is niet zomaar iets. Daar verdiep je je goed in. Een van de eerste kennismakingen met een auto is tegenwoordig online. Alle Opel-modellen zijn samen te stellen in een online configurator. Bij de nieuwe Opel Astra gaat die configurator een stap verder. De auto wordt namelijk weergegeven in een hoogwaardige 3D-simulatie. Welke kleur of wielen je ook kiest: alles wordt natuurgetrouw weergegeven terwijl jouw configuratie virtueel op reis gaat.

Opel Astra configurator met gametechnologie

Gametechnologie

De configurator van de nieuwe Opel Astra maakt hiervoor gebruik van gametechnologie. De 3D-visualisatie werkt op basis van de Unreal Engine, de 3D-technologie die is ontwikkeld door de grote videogame-ontwikkelaar Epic Games. Deze Unreal Engine wordt normaal gesproken dus gebruikt voor videogames, maar zorgt er ook voor dat de nieuwe Opel Astra een van de mooiste configurators heeft!

Opel Astra configurator met gametechnologie