Home

En de Beste Gezinsauto van Nederland is...Crossland X wint prachtige prijs

Opel Crossland X

Trots! De Opel Crossland X is op de Negenmaandenbeurs uitgeroepen tot de Beste Gezinsauto van Nederland.

Koppositie

'Het volk heeft gesproken', zoals je wel vaker hoort. Dat gebeurde ook tijdens de Negenmaandenbeurs. Voorafgaand aan en tijdens ‘hét vijfdaagse evenement voor (aanstaande) mama’s’ konden geïnteresseerden en bezoekers hun stem uitbrengen. Al snel werd duidelijk dat de Opel Crossland X de koppositie had gepakt. Die gaf onze compacte B-segment crossover uiteindelijk niet meer uit handen. Het fijne gevolg is dat de Crossland X is uitgeroepen tot de Beste Gezinsauto van Nederland.

Opel Crossland X - Beste Gezinsauto van Nederland

Praktisch en veilig

Praktisch gebruiksgemak en veiligheid waren belangrijke factoren tijdens de verkiezing. Op die fronten zit het wel goed bij de Crossland X. De hogere zitpositie, het flexibele interieur, de verschuibare achterbank en  de ruime bagageruimte van 410 tot zelfs 1.255 liter met in hoogte verstelbare FlexFloor zijn nu eenmaal erg handig in de dagelijkse praktijk. Aan veiligheid is ook gedacht, want de Opel Crossland X is uitgerust met LED-verlichting, dynamische bochtverlichting (AFL, Adaptive Forward Lighting), een achteruitrijcamera en een Head-up display. Met dat laatste systeem kun je als bestuurder de ogen op de weg houden.

Nog meer handigheid

En er is meer, want naar wens parkeert de Crossland X zichzelf in met de Advanced Parking Assistant II. Tot slot reageert een optioneel slim automatisch noodremsysteem supersnel met remmen als de bestuurder voertuigen en voetgangers niet op tijd opmerkt en verzuimt om te remmen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuwe Crossland X? Bijvoorbeeld over het R4.0 IntelliLink-infotainmentsysteem? Over de zuinige Ecotec-benzinemotor en de prijzen? Bekijk dan de speciale Crossland X-pagina.