Skip To Content
Home

Acht geëlektrificeerde modellen in 2021Opel zet elektrificatie-offensief door

Opel Grandland X Hybrid4 en Opel Corsa-e

Opel zet vol in op elektrificatie van zijn modellengamma. Benieuwd naar de plannen? We kunnen nu al onthullen dat we al in 2021 in totaal acht geëlektrificeerde modellen in belangrijke volumesegmenten zullen aanbieden.

Dit komt in 2020

Wat staat er dan allemaal op stapel? In 2020 komen we onder meer met een batterij-elektrische variant van Opel Vivaro bedrijfswagen. Ook volgt er in datzelfde jaar een elektrische versie van de Mokka X-opvolger.

En dit in 2021

In 2021 gaan we vrolijk door. We introduceren in dat jaar elektrische varianten van de Combo Cargo, Combo Life en Zafira Life. Een geëlektrificeerde versie van de volgende generatie Astra completeert het elektrische portfolio.

Nu al drie modellen leverbaar

En vergeet niet dat er nu al diverse geëlektrificeerde modellen configureerbaar of zelfs uit voorraad leverbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de batterij-elektrische Opel Ampera-e, de Grandland X Hybrid4 (plug-in hybride) en de batterij-elektrische Opel Corsa-e.

Elektrische mobiliteit

“In 2024 is ons gehele modellenaanbod geëlektrificeerd”, zegt Opel-CEO Michael Lohscheller. “Met het uitgebreide aanbod van geëlektrificeerde modellen voldoet Opel aan de toekomstige emissiedoelstellingen in Europa. Elektrische mobiliteit is hierbij onmisbaar, maar onze ultramoderne en efficiënte verbrandingsmotoren en het onderzoek naar brandstofceltechniek in het onderzoekscentrum in Rüsselheim leveren ook een belangrijke bijdrage aan het duurzaam en toekomstbestendig maken van ons bedrijf.”