Skip To Content
Home

Kerstcadeaus uit de Opel CollectionGewoon online te bestellen

Opel Collection - Kerstcadeaus

Heb je het perfecte kerstcadeau nog niet gevonden? Neem eens een kijkje op de website van Opel Collection, daar bestel je thuis vanaf de bank originele kerstcadeaus.

Diverse collecties 

Opel heeft ook op fashiongebied veel te bieden. Welke smaak iemand ook heeft, hij of zij vindt het in de Opel Collection. De T-shirts, hoody’s en pullovers voor dames uit de Brand Collection zijn praktisch en raken nooit uit de mode. Hetzelfde geldt voor de mannencollectie, terwijl de Motorsport-collectie juist heel sportief is. Hierbij voeren de kenmerkende Opel-kleuren zwart en grijs de boventoon, aangevuld met blauwe of gele accenten en het logo van Opel Motorsport. De collectie is zeer gevarieerd, van comfortabele hoody’s (€ 49,90, inclusief btw) tot weerbestendige winterjassen (€ 111,97).

Opel Collection - Kerstcadeaus

X-World

Wie ook in de winter graag buiten is, moet zeker een bezoek brengen aan X-World. Het aanbod dat hier te vinden is, bestaat uit onder meer een Fleece Jacket X (€ 39,92) en een Multifunction Cloth X (€ 6,27). Het outdoor-aanbod wordt gecompleteerd door de stoere rugtas Backpack X met gewatteerd achtercompartiment en robuuste schouderbanden. Voor de gereduceerde prijs van € 39,92 biedt de rugtas een exclusief design met speciaal X-logo en gele ritsen.

Opel Collection - Kerstcadeaus

Horloges

Fans van sportieve looks zullen getriggerd worden door het Brand Collection-horloge, nu verkrijgbaar voor € 108,-. Het uiterst precieze quartz-horloge van roestvrij staal is tot 100 meter diepte waterdicht en zit in een stijlvolle cadeauverpakking voorzien van het Opel-logo. Nog stijlvoller is het exclusieve Business-polshorloge met lederen band en een prachtig gedetailleerde wijzerplaat die subtiel is voorzien van het Opel-logo, voor € 225,-.

Voor de kleintjes

Mobiliteit krijgt een geheel nieuwe betekenis als kinderen hun eerste loopfiets onder de kerstboom zien (€ 89,90). Liever vier wielen? Dan is deze loopauto in zwart retrodesign wellicht een geweldige cadeautip (€ 119,-). Na gedane arbeid is het goed rusten en dan komt deze aandoenlijke Opel-teddybeer met Grandland-pullover zeker van pas (€ 12,90, óók voor volwassenen).

Modelauto’s

Kleine en grote Opel-fans kunnen niet om de modelauto’s uit de Opel-shop heen. Het uitgebreide aanbod aan miniaturen in de schaal 1:43 bestaat uit onder meer de nieuwe Opel Corsa, waaronder de elektrische Corsa-e, de Opel Grandland X, de Opel Insignia en legio historische Opel-modellen. En terwijl de ouders na een lang kerstdiner hun roes uitslapen, spelen hun kinderen met de Corsa in schaal 1:55, verkrijgbaar in vele kleuren.

Opel Collection - Kerstcadeaus

Kalender

Een kalender als kerstcadeau is altijd een schot in de roos en de 2021-kalender van Opel is wel heel aantrekkelijk. De kalender bevat een fotoselectie van huidige Opel-modellen en is te koop in zowel A3- als A2-formaat voor € 9,95 respectievelijk € 12,50.