Home

Onze designbaas heeft Instagram!Behind the scenes met Mark Adams

Mark Adams op Instagram

Mark Adams heeft als Vice President Design Europe van Opel en Vauxhall een buitengewoon interessante baan. Het leuke is: Mark deelt zijn werk heel graag met jullie! Hoe? Op Instagram!

Alles begint met een schets

Op het Instagram-account @opelvauxhalldesign (www.instagram.com/opelvauxhalldesign) geeft Mark Adams een kijkje in zijn wereld. Mark kijkt anders naar de wereld dan de meeste mensen. Uit alledaagse dingen haalt hij inspiratie voor het ontwerpen van nieuwe Opels en interieurconcepten. Alles begint natuurlijk met een schets.

Mark Adams op Instagram

Opels van toen en nu

Mark Adams toont die eerste tekeningen gewoon op Instagram, aangevuld met heldere uitleg over waarom er voor een speciaal design gekozen is. Daarnaast vertelt Mark je leuke wetenswaardigheden over Opels van nu en van toen.

Mark Adams op Instagram

Sappige details

Wil je een voorbeeld? Geven we: in de jaren '60 werd de Opel Advanced Studio geleid door Erhard Schnell, nu 90 jaar oud. Hij ontwierp onder meer de Experimental GT die debuteerde op de Autoshow van Frankfurt in 1965. Mark blikt daarop terug en vertelt sappige details die genoemd zijn in interviews van weleer.

Mark Adams op Instagram

Zeker het volgen waard

Daarnaast staan er heel veel designschetsen van Opels van nu op het Instagram-account. Kortom, neem maar eens een kijkje op @opelvauxhalldesign. Je komt er veel te weten. Niet alleen over het verleden en over huidige modellen, maar ook over wat de toekomst in petto heeft.

Mark Adams op Instagram