Home

Nederlandse Opel-dealers vallen in de prijzenHoera voor twee dealers

Opel-dealers

De vlag kan uit bij twee Nederlandse Opel-dealers. Autocentrum van Vliet en Van Mossel Automotive Groep vielen in de prijzen tijdens de Dealer van het Jaar 2019-uitreiking.

1.650 Europese Opel-dealers

Autocentrum van Vliet en Van Mossel Automotive Groep werden – samen met 27 andere Europese dealers – uit maar liefst 1.650 Europese Opel-dealers verkozen tot respectievelijk Nederlandse Dealer en Internationale Dealergroep van het Jaar 2019.

Criteria

De winnaars van de Dealer van het Jaar award zijn op meer criteria beoordeeld. Behalve de klanttevredenheidsscore tellen ook verkoopresultaten en winstgevendheid mee. Op alle fronten moet optimaal gepresteerd worden om in aanmerking te komen voor de felbegeerde titel Dealer van het Jaar.

Opel dealers

Podium

De twee Nederlandse dealers behoren tot een select gezelschap van 32 dealers en dealergroepen die op het podium mochten komen om daar de prijs in ontvangst te nemen als Dealer van het Jaar 2019. Autocentrum van Vliet heeft vestigingen in Woerden en Bodegraven. Van Mossel Automotive Groep, met Opel-vestigingen in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland (én in België), is een van de drie internationale dealergroepen die de titel heeft gekregen.

Buitengewoon hoge prestaties

“De winnaars en hun medewerkers leveren dag in dag uit buitengewoon hoge prestaties”, zegt Opel CEO Michael Lohscheller. “Dit zijn de mensen die ons verbinden met de klant. Ze zijn de ambassadeurs voor onze innovatieve auto’s. Dat is precies de reden waarom klanttevredenheid zo’n belangrijk criterium is voor deze award. Een hoge score op dit punt kun je alleen bereiken met een hoogst gemotiveerd team. Een teamspirit die kenmerkend is voor Opel – en onze klanten weten dat te waarderen.”

Opel dealers