Skip To Content
Home

Nieuwe collecties in de Opel Lifestyle ShopIdeeën voor onder de kerstboom?

Nieuwe collectie Opel Lifestyle Shop

Heb jij je wensenlijstje voor kerstmis al klaar? In de Opel Lifestyle Shop vind je nu drie nieuwe collecties met allerlei mooie spullen in Opel-stijl. Van een laptoptas tot kleding. Bouw je liever je eigen Opel Manta? Zelfs dat behoort tot de mogelijkheden. Bovendien is het van 26 tot en met 29 november Yellow Week Sale. Dan krijg je op alles in de Shop 20 procent korting!

Nieuwe collectie Opel Lifestyle Shop

Mokka-collectie

De nieuwe Mokka Collection sluit perfect aan op het gedurfde en stijlvolle design van de auto. Zo verwijst vorm van de coole Vizor-zonnebril naar het nieuwe merkgezicht dat op de Opel Mokka debuteert. Verder zijn er het nieuwe bomberjack en een nieuw poloshirt in trendy olijfgroen. De Mokka-collectie heeft nog veel meer te bieden, zoals een pet, rugzak of JBL-speaker.

Nieuwe collectie Opel Lifestyle Shop

Motorsport-collectie

De nieuwe Motorsport-collectie is gebaseerd op het design van de Opel Corsa-e Rally. Wit, grijs en zwart zijn samen met gele accenten de terugkerende kleuren. Highlights van de collectie zijn het Opel-e Rally sweatshirt en de ademende en waterafstotende Opel e-Rally softshell-jas.

Nieuwe collectie Opel Lifestyle Shop

Brand-collectie

De Brand-collectie wordt verder uitgebreid met sportieve mode en accessoires. Bijvoorbeeld de waterafstotende Hybride jas, een handige multitool voor aan de sleutelbos, verschillende smartphone-hoesjes in Opel-stijl of een Opel-koffiebeker. De collectie met tassen biedt nu nog meer keuze, want daar zijn onder meer een laptoptas en Opel-backpack aan toegevoegd.

Nieuwe collectie Opel Lifestyle Shop

Bouw je eigen Opel Manta

Voor de echte Opel-liefhebber blijft de Manta een begeerlijk model. Een echte oldtimer is helaas niet voor iedereen weggelegd, maar Opel heeft wel de Opel Manta Adventskalender 2021! Daarmee bouw je in 24 stappen een mooie Opel Manta GT/E in 1:43. De kalender wordt geleverd met informatieboekje en zelfs het motorgeluid is af te spelen. Verder biedt de kalender nog een aantal verrassingen… Liever een kant-en-klaar schaalmodel? Ook daarvoor biedt de Opel Lifestyle Shop genoeg keuze.

Nieuwe collectie Opel Lifestyle Shop

Voor de allerkleinsten

Ook de allerkleinsten worden niet vergeten. Zo kunnen zij hun eerste kilometers maken met de Opel-loopfiets, of hun eigen snelheidsrecord breken met de op de Opel RAK 2 geïnspireerde loopauto. Wanner ze moe zijn van al dat rijden en spelen, zullen ze heerlijk slapen met de Opel-teddybeer.

Nieuwe collectie Opel Lifestyle Shop