Skip To Content
Home

Het is zover: nieuwe Mokka bij de dealer!Vanaf € 26.299!

 

Opel Mokka

Dames en heren, het is zover. De nieuwe generatie Opel Mokka staat per direct bij de Nederlandse Opel-dealers. Wanneer ga jij hem bekijken?

Nieuwe familiegezicht

De nieuwe Opel Mokka luidt een nieuw tijdperk in voor Opel. De Mokka is namelijk de eerste nieuwe Opel met het nieuwe familiegezicht, de Opel Vizor, met de opvallende, nieuwe Opel Blitz als middelpunt. Bovendien is de nieuwe Mokka de eerste Opel met het Pure Panel (een volledig gedigitaliseerde cockpit) en een centraal op de achterzijde geplaatste modelnaam.

Opel Mokka

Korter maar ruimer

De nieuwe Mokka is 12,5 cm korter dan zijn voorganger, maar heeft een fractioneel langere wielbasis (+2 mm). De auto biedt vijf zitplaatsen en een bagageruimte van vergelijkbare grootte (350 liter) als die van zijn voorganger. Met een lengte van 4,15 meter laat de Mokka zich eenvoudig manoeuvreren en parkeren.

Aanzienlijk lichter

Het nieuwe CMP multi-energy-platform waarop de nieuwe Mokka staat, resulteert in een flinke gewichtsreductie ten opzichte van de vorige generatie. Het verschil kan oplopen tot wel 120 kilogram, terwijl toch de stijfheid van de carrosserie is verhoogd, met zo’n 15 procent. De voordelen zijn duidelijk: de nieuwe Mokka verbruikt aanzienlijk minder, maar reageert toch beduidend feller, is duidelijk wendbaarder en biedt méér rijplezier. En een lager gewicht resulteert ook in minder wegenbelasting.

Opel Mokka

Vanafprijzen

Bovenop al dat moois komt ook nog dat de Mokka heel bereikbaar is. De nieuwe Opel Mokka met benzinemotor is er vanaf € 26.299,-. De 100% elektrische Opel Mokka-e, met een actieradius van 324 kilometer (WLTP), is te bestellen voor een scherpe vanafprijs van € 34.399,-. Private lease kan al vanaf € 375,- per maand (60 maanden en 10.000 km per jaar). Bestellen kan per direct.

Het motorenprogramma

  • 1.2 Turbo 100 pk – handgeschakelde 6-bak – Edition - € 26.299,-
  • 1.2 Turbo 130 pk – handgeschakelde 6-bak – Elegance - € 30.199,-
  • 1.2 Turbo 130 pk – EAT8-automaat – Edition - € 30.299,-
  • 1.5 Diesel 110 pk – handgeschakelde 6-bak – Edition - € 28.299,-
  • Mokka-e 136 pk met éénfase boordlader (7,4 kW): € 34.399
  • Mokka-e 136 pk met driefase boordlader (7,4 kW): € 35.399

Uitvoeringen

De nieuwe Opel Mokka is leverbaar in de varianten Edition, Elegance, GS Line, Ultimate en Business Elegance. Standaard (Edition) is het model uitgerust met LED-verlichting rondom, een elektrische parkeerrem en verkeersbordherkenning. Het infotainmentaanbod omvat onder meer de systemen Multimedia Radio en Multimedia Navi met een 7,0-inch kleuren-touchscreen, en het topsysteem Multimedia Navi Pro met hoge resolutie 10,0-inch kleuren-touchscreen. De beeldschermen zijn geïntegreerd in het Pure Panel en naar de bestuurder gericht. Het bestuurdersdisplay meet maximaal 12 inch.

Massagefunctie: geen grapje!

De smartphones zijn op te bergen in een vak in de centrale middenconsole voorin. Dit vak biedt, indien de smartphone dit ondersteunt, ook de mogelijkheid van draadloos opladen via inductie. En om het af te ronden: de kroon op het werk is de verwarmbare, met leder beklede stoel met massagefunctie voor de bestuurder. Dat wil je toch ervaren? Maak daarom snel een afspraak bij de dealer!