Home

Sportieve hebbedingenNieuwe Motorsport Collection

Opel Motorsport Collection

Opel en rallysport: twee begrippen die onlosmakelijk bij elkaar horen! Wil je ook thuis en onderweg genieten van Opel Motorsport? Dan hebben we goed nieuws: er is een nieuwe Opel Motorsport Collection! Hier vijf must haves.

1: Puzzel je eigen rally bij elkaar

Altijd al een rallyauto in elkaar willen zetten? De officiële Motorsport-puzzel is de makkelijkste manier om een echte ADAM R2 te bouwen. Met vijfhonderd stukjes geniet je dagen, zo niet weken van deze sportieve ADAM. Klaar met de puzzel? Dan ligt er een prachtige foto voor je neus van 34 bij 48 centimeter. Klaar om in te lijsten! Of begin gewoon opnieuw.

Opel Motorsport Collectie

2: Tijd voor sportiviteit

Die ene milliseconde maakt het verschil tussen winnen of verliezen in de autosport. Het officiële Opel Motorsport horloge zorgt ervoor dat je nooit meer te laat komt. Maanden, dagen, uren en minuten komen samen in een van metaal vervaardigde behuizing. De officiële strijdkleuren zwart en geel komen subtiel terug in de polsband. En kijk ook eens naar de carbon wijzerplaat. Fraai ding toch?

Opel Motorsport Collectie

3: De juiste bescherming

Het Opel-DNA komt in de kleinste details terug in deze officiële Motorsport Baseballcap. In de aluminium verstelling achter de pet staat zelfs het Opel-logo gegraveerd. De zwarte ademende stof zorgt altijd voor een frisse bescherming tegen de zon.

Opel Motorsport Collectie

4: Geef alles Motorsport-DNA

Ben je niet zo van de caps, puzzelen of een horloge? Kijk dan eens naar deze stickerset. De Opel Motorsport-stickers staan overal goed op. Geef je eigen Opel de finishing touch of plak ze op je deur, bureau, laptop of wat je ook tegenkomt. Met deze Opel Motorsport-stickers geef je alles het Motorsport-DNA!

Opel Motorsport Collectie

5: De kleinste rallyacties

Droom je van een carrière in de autosport? Dan kan je niet vroeg genoeg beginnen. Speciaal voor de kleine coureurs hebben we deze Opel ADAM Motorsport Edition. Deze sportieve eenzitter beschikt niet over 190 pk zoals de échte ADAM R2, maar met loopkracht kun je ook een aardig tempo bereiken. Met een lichtgewicht kunststof carrosserie is de kans op schade miniem. Scheuren door de woonkamer kan dus gewoon. En met een krachtige claxon gaat iedereen voor je aan de kant!

Opel Motorsport Collectie

Meer zien?

Dit is nog maar een kleine greep uit de compleet nieuwe Opel Motorsport Collection. Via deze website vind je T-shirts, hoodies, en nog veel meer. Er is voor iedereen wat te vinden, groot of klein.

Meer weten over Opel Motorsport?