Skip To Content
Home

Opel Crossland: welke kleur is jouw favoriet?Crossland uitgebreid te personaliseren

Opel Crossland 2021

Opel presenteert de nieuwe Crossland. Het is het eerste bestaande Opel-model dat het nieuwe familiegezicht van Opel aangemeten krijgt, kort na het debuut van de ‘Opel Vizor’ op de geheel nieuwe Opel Mokka. In de online configurator kun je de Crossland helemaal naar eigen smaak aankleden.

Opel Crossland 2021

Uitvoeringen

Opel levert de nieuwe Crossland in diverse uitvoeringen, te weten de Edition, Business Edition, de sportieve GS Line, Elegance en de zeer luxueuze Ultimate. Verder is er keuze uit een 1,2-liter turbobenzinemotor met 110 pk of 130 pk. Een handgeschakelde zesbak is standaard. De 1.2 Turbo met 130 is optioneel leverbaar met zestraps automaat.

Opel Crossland 2021

Kleuren

Maar terug naar de beginvraag: want welke kleur is jouw favoriet? Om dat te bepalen zetten we eerst alle kleuren op een rij. Standaard wordt de Crossland geleverd in de basislak White Jade. Daarnaast zijn er nog vier metallic lakken (699 euro), te weten Nautic Blue, Diamond Black, Moonstone Grey en Quartz Grey. Tot slot levert Opel nog twee Trend lakken (899 euro). Dat zijn de tinten Hot Red en Orange Fizz.

Configureer hier je eigen, gloednieuwe Opel Crossland.

White Jade

Opel Crossland 2021

Diamond Black & Nautic Blue

Opel Crossland 2021

Quartz Grey & Moonstone Grey

Opel Crossland 2021

Orange Fizz & Hot Red

Opel Crossland 2021