Skip To Content
Home

Een nieuwe Opel bestel je gewoon thuisNieuw: de Online Bestelmodule van Opel

Opel Online Bestelmodule

Een nieuwe Opel kun je nu ook gewoon vanuit huis bestellen. Via de Online Bestelmodule van Opel bestel je bijvoorbeeld een nieuwe Corsa eenvoudig vanuit de luie stoel, inclusief private lease-overeenkomst.

Gemakt dient de mens

Opel heeft iets nieuws: de Online Bestelmodule. Hiermee kunnen klanten eenvoudig vanuit huis een nieuwe Opel met private lease bestellen. “Gemak dient de mens. Je kunt tegenwoordig vanuit je luie stoel eenvoudig een maaltijd of een gloednieuwe televisie bestellen. Ook bij Opel willen we onze klanten van alle gemak voorzien - zeker ook nu de mensen zoveel mogelijk thuis dienen te blijven - en daarom introduceren we de nieuwe Online Bestelmodule”, aldus Robin Uebbing, Marketing Manager bij Opel Nederland.

Eenvoudig mogelijk

De Online Bestelmodule is zo eenvoudig mogelijk gehouden en bestaat uit slechts enkele stappen. Na het configureren van een nieuwe Opel kan direct het contract worden afgehandeld en de bestelling van de nieuwe Opel worden afgerond.

Advies

Robin Uebbing: “Voor het maken van een proefrit of het inwinnen van advies over de auto in combinatie met Opel Private Lease kan de klant natuurlijk altijd ook nog terecht bij de Opel-dealer. Deze zal hem of haar volgens de geldende RIVM-richtlijnen van dienst zijn, hetzij digitaal, hetzij live in de showroom, die gewoon geopend is. Maar dankzij de online module kan het nu ook gewoon allemaal vanuit huis.”

Opel Online Bestelmodule

Hoe werkt het?

Maar hoe werkt het allemaal? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Vrijwel elke nieuwe Opel komt in aanmerking voor Private Lease, of je nu interesse hebt in een nieuwe Corsa of een Grandland X.

Button

Je kiest in de online configurator aan het begin voor ‘private lease’. Aan het einde van het configuratieproces verschijnt dan de ‘Bestel Online’-button in beeld, die toegang geeft tot de Online Bestelmodule. Via deze module kun je het private leasecontract afhandelen. Dit altijd tegen het meest aantrekkelijke maandtarief, dat op het moment van afsluiten beschikbaar is via Opel Private Lease.

Ondertekening

Dat we het simpel hebben gehouden, blijkt ook uit het volgende. Je kan van huis ook de benodigde gegevens invullen en documenten uploaden, waarbij direct online uitsluitsel gegeven wordt of het contract kan worden afgesloten. Het contract onderteken je dan gewoon digitaal. Je hebt na ondertekening veertien dagen bedenktijd, waarna de auto feitelijk besteld wordt. Als de klant afziet van de bedenktijd, kan hij of zij bij de Opel-dealer een addendum tekenen om dit te bekrachtigen, zodat de nieuwe Opel eerder besteld kan worden. Zodoende kun je nog eerder genieten van je nieuwe Opel.