Home

Een Opel voor 120 euro per maand!Dat is écht goedkoop!

Opel ovor 120 euro per maand

Een fonkelnieuwe Opel rijden met onder meer vijf deuren, Hill Start Assist, Cruise Control en airco voor slechts 120 euro per maand? Omdat we 120 jaar bestaan geven we jou die mogelijkheid. Is dat even een mooi begin van het nieuwe jaar!

KARL of Corsa, aan jou de keuze

Dankzij een aantrekkelijke financiering is het mogelijk om voor slechts 120 euro per maand te rijden in een nieuwe Opel KARL of Corsa. Maar hoe werkt dat dan? Eigenlijk heel simpel: via Opel Finance kun je een gloednieuwe Opel kopen tegen lage maandlasten. Met Opel2Go wordt vooraf een gegarandeerde restwaarde bepaald. Dat betekent dat de waarde van je nieuwe KARL of Corsa door de Opel dealer gegarandeerd wordt. Deze waarde wordt van de financiering afgehaald, zodat je een vast laag bedrag per maand betaalt.

Opel 120 jaar

5 jaar

De looptijd van het contract bedraagt 5 jaar en je mag per jaar 10.000 kilometer rijden. Meer kilometers zijn mogelijk, maar met een hoger kilometrage stijgt natuurlijk ook het maandtarief omdat de restwaarde van je nieuwe auto dan ook lager zal zijn. Na afloop van het contract (5 jaar) heb je drie opties:

INRUILEN: Zonder zorgen kun je overstappen in een nieuwe Opel en een nieuwe financiering aangaan. Dankzij de gegarandeerde restwaarde is de slottermijn volledig afgedekt.

BLIJVEN RIJDEN: Je kunt het bedrag gelijk aan de gegarandeerde restwaarde afbetalen of herfinancieren. De Opel blijft van jou.

INLEVEREN: Je levert de Opel KARL of Corsa na 5 jaar gewoon in. Dankzij de gegarandeerde restwaarde is de slottermijn volledig afgedekt.

Anders dan Private Lease

Bij aanvang van het contract doe je een aanbetaling. De inruil van je huidige auto kan ook. Ook fijn: in januari profiteer je ook nog eens van 1.000 euro verjaardagskorting! Vervolgens geniet je de komende 5 jaar heel voordelig van je nieuwe Opel voor een vast laag bedrag van 120 euro per maand. In tegenstelling tot Private Lease betaal je je auto steeds verder af. Wil je nou meer weten? Bekijk dan deze pagina!