6x waarom de Opel ADAM ROCKS rocks!Drive, Love & Rock ‘n’ Roll

Opel ADAM ROCKS

Wist je dat de Opel ADAM ook een stoer broertje heeft? Hij heet ADAM ROCKS en is net even anders dan andere auto's in dit segment. Hij leeft volgens het motto “Drive, Love & Rock ‘n’ Roll” en maakt elke dag memorabel voor de bestuurder. De ADAM ROCKS is standaard uitgerust met Electronic Climate Control en 17" lichtmetalen velgen. Dit zijn zes extra redenen waarom onze Opel ADAM ROCKS de auto voor jou is!

Opel ADAM ROCKS

Hij ziet er lekker stoer uit

Onze stoere stads-crossover ADAM ROCKS valt lekker op met zijn zwart omrande wielkasten en met 15 mm verhoogde wielophanging. Jij kan helemaal zelf bepalen hoe stoer de ADAM ROCKS moet ogen, want er zijn ontelbaar veel personaliseringsmogelijkheden. Er is keuze uit speciale bekledingen en styling-elementen. De keuze is reuze!

Opel ADAM ROCKS

Let the sunshine in!

Dankzij het unieke Swing Top-dak geniet je van iedere zonnestraal en dat is wel zo prettig in deze zomermaanden. Met één druk op de knop open je in slechts vijf seconden het canvas Swing Top-dak dat standaard is op elke ADAM ROCKS. Het sluiten van het dak gaat net zo makkelijk. Een nat kapsel krijgen zit er dus niet in.

Opel ADAM ROCKS

The power of Rock and Roll

Bij een auto als de ADAM ROCKS is een beetje power wel op z’n plaats. Welnu, er is geen reden voor paniek, want je kan hem krijgen met een 1.0 Turbo met 66 kW (90 pk) of 85 kW (115 pk), een 1.4 (64 kW/87 pk) met Easytronic-automaat en zelfs met een krachtige 1.4 Turbomotor met maar liefst 110 kW/150 pk. Die laatste is dan weer voor de ADAM ROCKS S en maakt van rijden een nog groter feest.

Opel ADAM ROCKS

Start the music

Klinken die motoren je als muziek in de oren? We hebben nog meer muzikaal nieuws, want in de Opel ADAM ROCKS installeren we IntelliLink: ons bekroonde alles-in één multimedia-systeem. Het systeem staat garant voor optimale muziekkwaliteit. Ook fijn: het systeem ondersteunt Apple CarPlay en de bediening verloopt via een fors 7-inch touchscreen of via voice control. Jij bepaalt. En ja hoor: de persoonlijke online- en service-assistent OnStar met geïntegreerde wifi ontbreekt natuurlijk niet. Met het optionele ADAM Package I beschik je over een geïntegreerd navigatiesysteem, park pilot achter, een automatisch dimmende binnenspiegel, regensensor en een lichtsensor. Ideaal toch?!

Opel ADAM ROCKS

Oh nee, parkeren!

Levert parkeren altijd stress op? Dan is de ADAM ROCKS een fantastisch stressmedicijn. Het systeem Park Assist II helpt je om een parkeerplek te vinden en perfect te parkeren. Het enige wat jij moet doen is volgens de aanwijzingen te schakelen, gas te geven en te remmen. De rest gaat vanzelf! Nee, echt! Maak maar een proefrit als je het niet geloofd.

Opel ADAM ROCKS

Wendbaar

De ADAM ROCKS is net zoals de ADAM lekker compact maar ook heel wendbaar. Helemaal in de stad, waar een druk op de City-knop ervoor zorgt dat de stuurbekrachtiging wordt versterkt, zodat parkeren en manoeuvreren door het drukke stadsverkeer minder moeite kosten. Rijden kan zo leuk zijn. De ADAM ROCKS: Drive, Love & Rock ‘n’ Roll.

Opel ADAM ROCKS