Home

Extra Ampera-e’s naar Nederland!Levertijd flink korter

Opel Ampera-e

Goed nieuws voor zakelijke rijders die de Opel Ampera-e vijf jaar lang met slechts vier procent bijtelling willen rijden! De productie voor de Nederlandse markt gaat omhoog en dat heeft positieve gevolgen voor de levertijd!

Extra productallocatie

Omdat Opel extra exemplaren van de Ampera-e beschikbaar stelt voor de Nederlandse markt, loopt de levertijd terug tot maximaal zes maanden. In Nederland werden in 2018 al meer dan 700 Opels Ampera-e op kenteken gezet. Dat aantal zal in 2019 – door de extra productallocatie voor Nederland – naar verwachting verder toenemen. Misschien word jij ook wel een van de trotse eigenaren!

Highlights

Nog even wat highlights, want over de Ampera-e valt veel te vertellen. Allereerst dat de Ampera-e een bijzonder krachtige elektrische vijfzitter is. Hij heeft een elektromotor met een vermogen van maar liefst 150 kW (204 pk), een batterijcapaciteit van 60 kWh en een forse actieradius van meer dan 380 kilometer volgens de nieuwe, strengere WLTP-cyclus. De bagageruimte van de 4,16 meter lange Ampera-e bedraagt 381 liter en zelfs 1.274 liter als je de achterbank neerklapt.

Opel Ampera-e

Rijke standaarduitrusting

De standaarduitrusting is bijzonder rijk. Zo krijg je standaard verwarmbare voorstoelen, een verwarmbaar stuurwiel en het Intellilink-infotainmentsysteem met uitstekende connectiviteit en smartphone-integratie via Apple CarPlay. Ook standaard: een draadloze smartphone-oplader en vier USB-aansluitingen. Is dat even handig!

4 procent bijtelling

De vanafprijs dan, ook niet onbelangrijk. De Opel Ampera-e is leverbaar vanaf € 46.699,-. Zoals gezegd profiteren zakelijke rijders van 4 procent bijtelling (vijf jaar lang!) bij kentekenregistratie in 2018 en zelfs in 2019. Daarnaast profiteren kopers van diverse subsidies en belastingvoordelen.

Onderhoudskosten

De onderhoudskosten vallen door de elektrische aandrijflijn heel erg mee, er zijn namelijk heel weinig draaiende componenten. Standaard krijg je overigens 8 jaar of 160.000 kilometer garantie op alle elektrische onderdelen. Dus waar wacht je nog op?