Home

Elektrische Opel Ampera-e, direct leverbaarBegin het jaar goed!

Opel Ampera-e

Het nieuwe jaar starten met een kersverse, 100 procent elektrische auto? Dat kan! De volledig elektrische Opel Ampera-e is namelijk direct uit voorraad leverbaar.

423 kilometer range!

De Opel Ampera-e komt bij zakelijk gebruik in aanmerking voor slechts 8 procent bijtelling. Dat komt neer op 82 euro netto bijtelling per maand. De Ampera-e is niet alleen praktisch, maar kan op één acculading ook 423 kilometer afleggen volgens de WLTP-testnorm. En dankzij een 204 pk (150 kW) en 360 Nm sterke elektromotor is het ook nog leuk rijden in de Ampera-e, want hij is bijzonder vlot.

Opel Ampera-e

Altijd een rijke uitrusting

Een rijke uitrusting heb je altijd, want de Ampera-e is alleen als Business+ en als Business Executive leverbaar. Als Business+ heeft de Ampera-e eigenlijk al te veel zaken om op te noemen: denk aan DAB+-radio, een inductielader voor smartphones, diverse USB-poorten, xenon koplampen met LED-dagrijverlichting, 17-inch lichtmetalen wielen, sfeerverlichting, een automatisch dimmende binnenspiegel én – heel fijn in de winter – een verwarmingsfunctie voor de voorstoelen en het met leder afgewerkte stuurwiel. Ga je voor de Business Executive, dan krijg je ook nog een Bose geluidsysteem, Electronic Climate Control en meer.

De voorraad

Op deze pagina kun je eenvoudig zien welke Ampera-e-modellen er uit voorraad leverbaar zijn. Is de auto al vergeven, dan staat er 'verkocht' bij.

Opel Ampera-e