Skip To Content
Home

Opel Astra nu extra bereikbaar!Scherp private lease-tarief

Opel Astra

Veilig en zorgeloos rijden is in deze onzekere tijden misschien wel belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Opel iets leuks: een nieuwe Opel Astra voor een uniek en eenmalig private lease actietarief. Dit mag je niet missen!

Inruil kan ook

Om direct met de deur in huis te vallen: op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar is de Astra nu privé te leasen vanaf 299 euro per maand. Bij inruil van een huidige auto wordt de inruilwaarde direct overgemaakt op de bankrekening van de klant.

Opel Astra

Private lease

In onzekere tijden is Private Lease ideaal want er is geen grote investering in een nieuwe auto vooraf nodig. Je betaalt bovendien een vast en aantrekkelijk maandbedrag. Alle kosten, zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn gedurende de contractperiode inbegrepen. Je betaalt alleen nog de brandstofkosten.

Opel Astra

Thuisbezorgd

De medewerkers van Opel staan ook tijdens de coronacrisis in de showrooms klaar, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Een nieuwe Opel Astra configureren en bestellen kan echter ook volledig online. De Astra kan vervolgens zelfs thuis voor de deur bezorgd worden. En mocht de geïnteresseerde klant vooraf een proefrit willen maken zonder van huis weg te gaan, dan kan de dealer dit ook faciliteren.

Opel Astra