Home

Slimme accessoires Opel Astra Sports TourerDe overtreffende trap van praktisch

Opel Astra Sports Tourer

Als je de Opel Astra Sports Tourer in één woord moet omschrijven, dan vormt het woord ‘praktisch’ de beste keuze. Met de onderstaande slimme accessoires wordt de Astra Sports Tourer alleen nog maar praktischer.

Scrabble

Aan opbergmogelijkheden heb je natuurlijk nooit genoeg. Gelukkig heeft de Astra Sports Tourer een bagageruimte van tot wel 1.630 liter (hatchback: 1.210 liter). Een bagageruimtetekort – leuke voor Scrabble! - heb je dus niet zo snel. Om alles achterin goed georganiseerd in te delen levert Opel een optioneel FlexOrganizer®-pakket (€ 145). Dit modulaire opbergsysteem houdt tassen en andere voorwerpen perfect op z’n plek dankzij handige netten, haken en een rails.

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Dakkoffer

Dakkoffers – die aan beide kanten te openen zijn – levert Opel optioneel. Er zijn diverse mogelijkheden. De witte Opel dakkoffer (€ 599) heeft bijvoorbeeld 460 liter bagageruimte. Je kan er tot 75 kilogram aan spullen in opbergen. Ideaal voor op vakantie dus. Tip: alleen lichte voorwerpen in de dakkoffer opbergen. Dan heeft een dakkoffer een zo klein mogelijk effect op de balans van de auto in auto.

Opel Astra Sports Tourer

Bagageruimtemat

Ook heel slim is de op maat gemaakte bagageruimtemat. De bovenlaag is gemaakt van zwart tapijt en sluit om die reden mooi aan bij het de rest van het interieur. Draai de mat om en de rubberen onderkant komt tevoorschijn. Dit rubber kan prima tegen een stootje of tegen wat vocht en is bovendien eenvoudig schoon te maken.

Opel Astra Sports Tourer

Online catalogus

Bekijk alle accessoires online of vraag een erkende Opel-dealer naar de mogelijkheden!