Home

De Opel Combo op FoodtourIdeaal voor het zware werk!

Opel Combo Foodtour

De nieuwe Opel Combo maakte als heuse ‘foodtruck’ een foodtour door Nederland. En ja, dat was smullen geblazen.

International Van of The Year 

De nieuwe Opel Combo is nu al een succes. Na zijn introductie in 2018 werd de compacte bestelauto gelijk verkozen tot ‘International Van Of The Year 2019’. Met zijn grote bagageruimte (2 pallets passen er met gemak in), rijgedrag en uitrusting is de Combo ideaal voor het meest zware werk.

Bewijzen op de bouwplaats

En waar kan je dat nu beter bewijzen dan op de bouwplaats? Bewapend met een snackkar trok de nieuwe Combo langs verschillende bouwplaatsen om vakmensen kennis te laten maken met deze nieuwe bestelauto. Onder het genot van een broodje kroket of hamburger kon de Opel van alle kanten worden bekeken.

Opel Combo Foodtour

Overtuigd van de kwaliteiten

En de reacties? Die waren uiterst positief! Na een tevreden lunch trok de Opel foodkaravaan door naar de volgende bouwplaats in Nederland.

Bekijk de aftermovie

Heb je de foodtour gemist of wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de officiële aftermovie. Wil je alles weten over de nieuwe Opel Combo? Stel dan jouw eigen versie samen via Opel.nl of bezoek de officiële Opel-dealer. Wie weet bezit jij binnenkort dan ook zo’n verrassend flexibele bestelauto! Er is al een Opel Combo vanaf 23.228 euro, inclusief BTW.