Home

Nu bestelbaar: nieuwe Opel Combo TourMet vijf of zeven zitplaatsen

Opel Combo Tour 2018

Heb je vol verwachting uitgekeken naar de nieuwe Opel Combo Tour? Dan hebben we goed nieuws! Hij is vanaf nu te bestellen.

Twee varianten

Nu ben je natuurlijk reuze benieuwd naar de vanafprijs. Laten we die dan ook maar meteen noemen: 28.620 euro. Er is keuze uit twee varianten: de Lengte 1 en Lengte 2 variant. De eerste heeft een bagageruimte van 597 tot wel 2.126 liter. Bij de verlengde variant met 35 centimeter langere wielbasis is dat zelfs 850 tot 2.693 liter. Beide versies zijn leverbaar met vijf- of zeven zitplaatsen.

Opel Combo Tour 2018

Handig!

Instappen in de nieuwe Opel Combo Tour is dankzij de grote schuifdeuren aan weerszijden heel eenvoudig. Voor de tweede zitrij kun je kiezen uit een neerklapbare achterbank (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes, zodat er in totaal drie kinderzitjes kunnen worden geplaatst. Dat is best bijzonder in deze klasse. Naar wens kun je ook een achterruit bestellen die apart van de achterklep kan worden geopend.

Standaarduitrusting

Wat krijg je allemaal standaard? In ieder geval airconditioning, Radio AM/FM met USB-aansluiting en Bluetooth, 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendensteun, 4-voudig verstelbare passagiersstoel en een 3,5-inch grafisch kleureninfodisplay. Veiligheidssystemen als een vooraanrijdingsassistent met voetgangersdetectie, Lane Keep Assist, Hill Start Assist, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, vermoeidheidsassistent en verkeersbordherkenning zijn ook helemaal standaard. Lekker compleet dus.

Opel Combo Tour 2018

Benzine- en dieselmotoren

Er is keuze uit diverse benzine- en dieselmotoren, gekoppeld aan een handbediende vijf- of zesversnellingsbak. Een primeur in het segment van de Opel Combo Tour is de achttrapsautomaat met Quickshift-technologie, die beschikbaar is voor de 1,5-liter dieselmotor met 96 kW (131 pk) en 300 Nm. De eerste exemplaren van de nieuwe Opel Combo Tour staan in november bij de Nederlandse Opel-dealers.

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe Opel Combo Tour.