Home

Opel Combo Tour beste aankoop!‘Best Buy Car of Europe 2019’

Opel Combo Tour

Is dat even leuk: de nieuwe Opel Combo Tour blijkt een verrassend verstandige aankoop te zijn. Dat vinden wij niet overigens, maar de jury van het gerenommeerde AUTOBEST, bestaande uit journalisten uit 31 Europese landen. De jury heeft de Combo Tour uitgeroepen tot ‘Best Buy Car of Europe 2019’.

Value for money

De Opel Combo Tour versloeg vijf andere nieuwe modellen, te weten de Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed en Toyota Corolla. De nieuwe Opel Combo Tour maakt vooral indruk dankzij uitstekende ‘value for money’, innovatieve rijassistentiesystemen, hoog comfortniveau en overtuigend ruimteaanbod.

Opel Combo Tour

Ook belangrijk

In de uitgebreide evaluatie nam de jury ook scores mee voor de gebruikerskosten, de verkrijgbaarheid van reserve-onderdelen en dealerdiensten. Onder de streep moest de winnaar van de ‘Best Buy Car of Europe 2019’ award vooral het beste totaalpakket leveren. De vijfde generatie Opel Combo Tour bleek uiteindelijk onverslaanbaar. Toegegeven: daar zijn we best trots op.

Alles wat je mag verwachten

De Opel Combo Tour is onder meer leverbaar met adaptieve cruise controle, vermoeidheidsherkenning, een 180-graden achteruitrijcamera, een head-up display en ‘Flank Guard’ bescherming voor de zijkant van de auto. Eigenlijk alles wat je in een moderne auto mag verwachten.

Opel Combo Tour

Meer awards

De Opel Combo is meteen bij zijn lancering al bijzonder succesvol; eerder dit jaar ontving Opel voor de Gesloten Bestel-uitvoering van de Combo al de titel ‘International Van of the Year 2019’. En nu is de Combo Tour ook nog uitgeroepen tot ‘Best Buy Car of Europe 2019’. Overigens won Opel in het verleden al twee keer eerder een AUTOBEST-award: de Opel Corsa ontving de titel in 2007 en 2015. AUTOBEST presenteert de ‘Best Buy Car of Europe’ sinds 2000.