Home

Opel Combo Tour: 7x opbergenTel jij alle opbergvakken?

Opel Combo Tour 2018

De nieuwe Opel Combo Tour heeft opbergvakken waar je ze eigenlijk niet verwacht. Kijk maar even mee.

1: De bagageruimte

Afijn, de bagageruimte. Laten we daar maar eens mee beginnen. Want een grote kofferruimte is wel zo fijn. Weet in elk geval dat de nieuwe Opel Combo Tour standaard 4,40 meter lang is, maar dat er ook een 35 centimeter langere uitvoering met schuifdeuren achter leverbaar is. Beide versies zijn 1,80 meter hoog en leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen. De laadruimte van de standaardversie heeft een inhoud van minimaal 597 liter. In de langere versie is dat zelfs 850 liter. Klap de stoelen achterin neer en de opbergvreugde wordt alsmaar groter. In de korte versie heb je dan zelfs 2.126 liter opbergruimte. Ruimte genoeg voor een complete kampeeruitrusting of fietsen. De kofferbak van de langere versie is nog ruimer met neergeklapte stoelen: 2.693 liter.

Opel Combo Tour 2018

2: Console tussen stoelen

De console tussen de stoelen heeft een forse bergruimte, waarin zelfs 1,5-literflessen of een tablet passen.

Opel Combo Tour 2018

3: Vakken in de portieren

Alle portieren van de nieuwe Opel Combo Tour zijn voorzien van grote vakken.

Opel Combo Tour 2018

4: Opbergzakken in de rugleuningen

Ook zijn er bergvakken in de rugleuningen van de voorstoelen gecreëerd.

Opel Combo Tour 2018

5: Twee dashboardkastjes

Je leest het goed: de Combo Tour heeft twee boven elkaar geplaatste dashboardkastjes. Hoe handig is dat!? Het bovenste vak is opvallend fors, doordat de frontairbag is weggewerkt in het dak.

Opel Combo Tour 2018

6: Panoramadak zorgt voor nog meer opbergruimte

Kies het optionele panoramische dak en de Combo Tour krijgt meteen een centrale dakconsole met LED-verlichting. Fraai én handig.

Opel Combo Tour 2018

7: Bergvak boven hoedenplank

Jawel, er is ook nog een bergvak van 36 liter tegen het dak boven de hoedenplank. Losse spullen, zoals kleding of speelgoed, kunnen in dit vak worden opgeborgen, zodat die niet het zicht naar achteren via de binnenspiegel hinderen. Aan de binnenkant heeft dit vak twee schuifjes. Bij geopende achterklep is het mogelijk om hier spullen vanaf de achterzijde in op te bergen. Of via de optionele, van achteren te openen achterruit.

Opel Combo Tour 2018

Veelzijdig

Opgeruimd staat dus netjes in de nieuwe Opel Combo Tour. Het is een ideale (gezins)auto door zijn veelzijdige mogelijkheden en enorme binnenruimte.