Home

Vakjury: “Nieuwe Opel Combo is de beste”Nieuwe Opel Combo wint International Van Of The Year Award

Opel Combo - International Van Of the Year 2019

Het is feest! En het leuke is: er is genoeg ruimte om onderweg een feestje te bouwen! De nieuwe Opel Combo is namelijk uitgeroepen tot International Van of The Year 2019 door in totaal vijfentwintig onafhankelijke specialisten uit heel Europa. Die stelde het rijgedrag, alle systemen en de ruimte op de proef. Met een overmacht van 127 punten kwam de nieuwe Opel Combo duidelijk als winnaar uit de (bestel)bus.

Opel Combo - International Van Of the Year 2019

Innovatief

De vrolijke Opel Combo blinkt bij de jury uit door zijn hoge niveau van rijplezier, innovatieve veiligheidssystemen en lage gebruikskosten. De jury is dan ook erg te spreken over de talenten van deze nieuwe lichte bedrijfswagen. “De ontwerpers zijn er duidelijk in geslaagd om alle merkwaarden en merkkenmerken in de nieuwe Opel Combo te verwerken. Hij definieert opnieuw het segment van de compacte bestelauto’s.”

Praktisch gebruiksgemak

Opel CEO Michael Lohscheller nam tijdens de Internationale bedrijfsautoshow IAA in Hannover de award met trots in ontvangst. “Wij zijn ontzettend blij met deze award”, zegt Lohscheller. “De overwinning presenteert duidelijk de kwaliteiten van de nieuwe Opel. De Combo is een frisse benadering qua design, praktisch gebruiksgemak en afwerking. Een uniek gevoel van comfort in een compacte bestelauto.”

Opel Combo - International Van Of the Year 2019

Grootse prestaties

Direct vanaf de marktintroductie is de nieuwe Opel Combo leverbaar in talrijke varianten, waaronder de 4,40 meter lange standaard versie en een lengte 2-versie van 4,75 meter. Met een laadvermogen tot wel 1000 kilo en laadvolume tot 3,9 kubieke meter, biedt de compacte bedrijfswagen grootse prestaties. Groot gereedschap, goederen, een Euro-pallet (of zelfs twee), de Opel Combo heeft er allemaal geen moeite mee. De bagageruimte is zelfs zo ingericht dat de twee Euro-pallets perfect tussen de wielkasten passen.

Direct leverbaar

De Opel Combo is als flexibele bedrijfsauto of ruime personenauto per direct te bestellen bij de Opel-dealer. De bedrijfsuitvoering is beschikbaar vanaf €13.599,- exclusief BTW en BPM. De ruime personenuitvoering Opel Combo Tour begint bij €28.327,- inclusief BTW en BPM. Innovatie, ruimte en rijdynamiek zijn nog nooit zo dichtbij geweest.

Ontdek meer over de nieuwe Combo.
Stel uw nieuwe Opel Combo samen.