Home

Opel Corsa '120 Jaar Edition'Opel viert 120 jarig bestaan met feestelijke editie.

Opel Corsa 120 Jaar Edition

Opel viert in 2019 dat het 120 jaar auto’s produceert. Een mooi moment om een jubileumeditie van de Corsa op de markt te brengen: de Opel Corsa ‘120 Jaar Edition’.

Miljoenen exemplaren

De Opel Corsa speelt een belangrijke rol in het succesverhaal van Opel. De Corsa is namelijk erg geliefd bij een breed uiteenlopend koperspubliek, van singles tot stellen en gezinnen. Sinds de introductie van de eerste generatie Corsa in 1982 zijn wereldwijd al meer dan 13,5 miljoen exemplaren geproduceerd. De verkoopcijfers gaan in Europa al richting 14 miljoen exemplaren.

Opel Corsa 120 Jaar Edition

Verkooptopper

“De Corsa is een van onze belangrijkste modellen in Europa”, zegt Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales en Marketing van Opel. Deze verkooptopper speelt daarom ook een belangrijke rol in ons jubileumjaar.

120 jaar autoproductie

De Opel Corsa ‘120 Jaar Edition’ staat stil bij 120 jaar autoproductie maar viert ook de vrijheid die bij autorijden hoort. Om die reden is dit feestnummer extra rijk aangekleed. Tot de standaarduitrusting behoren zaken als unieke ‘120 Jaar’-logo’s, luxe instaplijsten, speciale lichtmetalen wielen en verchroomde sierelementen. En er is meer! Denk aan parkeersensoren, cruise control, luxe vloermatten en zelfs navigatie. Het is allemaal standaard. Wat dat alles moet kosten? Een aantrekkelijke 20.249 euro. En weet dat er nog veel meer 120 Jaar Edition-modellen leverbaar zijn!

Opel Corsa 120 Jaar Edition

Nieuwe generatie Corsa

De volgende generatie Corsa verschijnt nog dit jaar. Van die nieuwe Corsa verschijnt ook een volledig elektrisch aangedreven versie. De nieuwe Corsa opent daarmee een nieuw hoofdstuk in de 120-jarige geschiedenis van autoproductie en mobiliteit voor iedereen.