Home

Aftellen voor volgende generatie Opel CorsaKrijgt Opel IntelliLUX LED Matrix-verlichting

Opel Corsa - IntelliLUX LED Matric

Het aftellen kan beginnen. Op de Autosalon van Genève (7-17 maart 2019) presenteren we de compleet nieuwe generatie Opel Corsa. Deze vijfdeurs B-segment wordt leverbaar met hypermoderne IntelliLUX LED Matrix-verlichting.

Toptechnologie

De zesde generatie van de Corsa is tot de nok toe gevuld met toptechnologie, waaronder dus die IntelliLUX LED Matrix-verlichting waarmee je met grootlicht kunt rijden, zonder tegenliggers te verblinden. Dit systeem is ook leverbaar in de Astra en Insignia.

Innovaties voor iedereen

“Wij vieren dit jaar 120 jaar automobielproductie en daarmee 120 jaar vol innovaties voor iedereen”, aldus Michael Lohscheller, CEO van Opel. “Wij hebben toptechnologie altijd bereikbaar gemaakt voor iedereen. Dat is onze missie en motivatie en die geldt beslist ook voor een populair model als de Opel Corsa. Vandaar dat wij de volgende generatie van onze bestseller uitrusten met de beste verlichtingstechnologie, genaamd IntelliLUX LED Matrix-koplampen.”

Opel Astra met IntelliLUX LED Matrix-verlichting

Populaire verlichting

IntelliLUX LED Matrix-verlichting zorgt voor beter zicht en verhoogt daarmee automatisch de veiligheid. Klanten en experts zijn al enthousiast over de IntelliLUX LED Matrix-verlichting in de Opel Insignia en Astra. Wist je bijvoorbeeld dat 20 procent van de Astra-kopers in Europa voor dit systeem kiest? Bij de Insignia is dit zelfs 60 procent. Op jaarbasis levert Opel in Europa ongeveer 90.000 auto’s met deze adaptieve verlichtingstechnologie.

Orderboeken

De nieuwe generatie Opel Corsa wordt een auto om naar uit te kijken. Want Opel zet op veel meer fronten grote stappen. Onder meer op het gebied van aandrijving. Van de nieuwe Corsa verschijnt zelfs een volledig elektrische versie. De orderboeken van die versie openen al in de eerste helft van 2019. Lohscheller belooft een competitieve prijsstelling: “Met de nieuwe Corsa maken we elektrisch rijden bereikbaar voor een grote groep klanten – het wordt de elektrische auto voor iedereen.” Van de Corsa zijn sinds de eerste generatie al ruim 13,5 miljoen exemplaren verkocht.