Skip To Content
Home

Alle Opel Corsa’s verzamelenDe generaties op een rij

Opel Corsa

De Corsa. Al vijf generaties is het een succesnummer. Iedereen kent hem ook. Nu is er een compleet nieuwe Corsa, maar als eerbetoon aan de Corsa’s van weleer blikken we even terug op de Corsa A, Corsa B, Corsa C, Corsa D én Corsa E.

Aandacht voor de ‘oudjes’

We komen alle generaties Opel Corsa tegen in Kroatië, waar de internationale pers uitgebreid kennismaakt met de nieuwe Opel Corsa. De reviews van de nieuwe Opel Corsa lees je straks overigens allemaal terug op Opel Minded. Opvallend genoeg krijgen ook de aanwezige ‘oudjes’ veel aandacht. Iedereen heeft toch herinneringen aan een bepaalde generatie Corsa. Jij misschien ook wel? Welke Opel Corsa is bijvoorbeeld jouw favoriet? De A, B, C, D, E of misschien wel de nieuwste: de Corsa F?

14 miljoen exemplaren

Wist je dat de Opel Corsa met een verkoopaantal van ongeveer 14 miljoen exemplaren in de afgelopen 37 jaar een van de succesvolste modellen in de recente geschiedenis van Opel is? Alleen al in 2018 verkocht Opel wereldwijd nog 235.639 exemplaren van de Corsa, gevolgd door de Astra met 181.661 exemplaren.

Nieuwe Corsa per direct te bestellen

De nieuwe generatie Opel Corsa (F) staat inmiddels bij de Nederlandse dealers. De levering start ook per direct. De Opel Corsa is er al vanaf 16.999 euro.

Opel Corsa A

Opel Corsa

Opel Corsa B

Opel Corsa

Opel Corsa C

Opel Corsa

Opel Corsa D

Opel Corsa

Opel Corsa E

Opel Corsa