Home

Deze Opel Corsa is 55x kleinerBijzonder miniatuurtje Opel Corsa

Opel Corsa miniatuur

Wist je dat Opel en uitgebreide merchandise-collectie heeft? Kijk maar eens een keertje op de website van Opel Collection. Nieuw in de collectie is deze wel héél kleine - en vooral schattige - Opel Corsa. Hij is 55 keer kleiner dan de échte Corsa.

Vier sprankelende kleuren

Opel heeft de nieuwe generatie Corsa uitgegeven in een schaal van 1 op 55. Ondanks het kleine formaat staat deze Corsa bol van de details. Kijk maar eens naar de dikke wielen en de logo's. Er is keuze uit vier opvallende kleuren: wit, oranje, rood en blauw. Allemaal hebben ze een zwart dak en zwarte zijspiegelkappen.

Opel Corsa miniatuur

Kleine prijs

En de prijs? Ook die is héél klein. De Opel Corsa 1:55 kost slechts 3,50 euro. Hij is online te bestellen via de Opel Collection of bij de lokale Opel-dealer.

De échte Corsa

Liever een Opel Corsa waar je daadwerkelijk in kunt stappen? Ook dan moet je even naar de Opel-dealer. Daar is de compleet nieuwe generatie Opel Corsa nu te bewonderen. De 4,06 meter lange Opel Corsa is leverbaar met diverse benzine- en dieselmotoren, allemaal voorzien van turbotechnologie. De nieuwe Opel Corsa is leverbaar vanaf 16.999 euro. De batterij-elektrische Opel Corsa-e met 330 kilometer range (WLTP) is er vanaf 30.999 euro.

Opel Corsa miniatuur

Opel Corsa miniatuur

Opel Corsa miniatuur

Opel Corsa miniatuur