Skip To Content
Home

Nieuwe Opel Astra: intuïtief en connected‘Detox to the max’

Opel Detox to the max

Zeg ‘Hey Opel’ en de nieuwe Opel Astra luistert naar de wensen van jou of je passagiers. De nieuwe spraakbediening is net als het infotainment volledig ‘connected’ en zorgt ervoor dat je op een natuurlijke, intuïtieve manier met de auto kunt communiceren. Opels motto ‘Detox to the max’ staat daarbij centraal. Kortom: er is zo min mogelijk digitale afleiding.

Avatars

De basis hiervoor wordt gevormd door de unieke Pure Panel-cockpit, die behalve in de Astra ook al te vinden is in de Opel Mokka en de nieuwe Grandland. Met het Pure Panel is het ook mogelijk om individuele voorkeuren op te slaan. Handig al je je auto een keer uitleent. Dat opslaan gaat via ‘avatars’ op de smartphone. De auto herkent vervolgens aan de smartphone wie instapt en zet alle instellingen klaar.

‘Connected’ navigatie

Ook handig: realtime navigatie met Connected Navigatie Plus. Daarmee ben je direct op de hoogte van eventuele files op je route. Kaartupdates gaan eenvoudig ‘over the air’, zodat je altijd met de nieuwste kaarten onderweg bent.

Opel Detox to the max

‘Detox to the max’

Heel fijn, al die nieuwe technologieën aan boord, maar ze moeten natuurlijk niet afleiden tijdens het rijden. Daarom past Opel ze toe volgens het motto ‘Detox to the max’. Dat betekent dat je alleen de informatie en functies te zien krijgt die je op dat moment echt nodig hebt. De rest blijft gewoon verborgen.

Bedienen op afstand

In combinatie met de MyOpel App kan je zelfs sommige functies op afstand bedienen. Stel bijvoorbeeld voor vertrek alvast de interieurtemperatuur in, stuur een bestemming naar het navigatiesysteem of plan de laadsessie voor de Astra Hybrid in. Ook kan je via de app handig een servicebeurt inplannen bij je dealer en de werkplaats kan zelfs op afstand een diagnose stellen.

Opel Detox to the max