Home

Opel Exclusive heeft een coole appOpel Exclusive Augmented Reality App

Opel Exclusive Augmented Reality App

Dankzij Augmented Reality is het samenstellen van een auto nog leuker van voorheen. Probeer onze Opel Exclusive Augmented Reality App maar en je ziet zelf waarom.

Over Opel Exclusive

Eerst even wat uitleg, want wat is Opel Exclusive eigenlijk? Je mag Opel Exclusive zien als het personaliseringsprogramma van Opel. Opel Exclusive is in eerste instantie alleen van toepassing op alle versies van de Insignia. Inmiddels zijn dat er al vier, te weten de Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer, Insignia Country Tourer en Insignia GSi.

Opel Exclusive Augmented Reality App

Jouw droomkleur

Via Opel Exclusive kun jij de kleur kiezen waar je al die jaren van droomt. Toch is het fijn om een kleur eerst uit te proberen, voordat je daadwerkelijk de knoop doorhakt. Opel heeft om die reden een speciale online Opel Exclusive configurator ontwikkeld.

Opel Exclusive Augmented Reality App

Speciale afbeelding

Misschien nog wel veel leuker is onze gratis Opel Exclusive Augmented Reality App, beschikbaar voor Android (download hier) en Apple iOS (download hier). Staat de app op je smartphone? Dan kan de (voor)pret beginnen. Belangrijk om te weten is dat je een document nodig hebt, of beter gezegd: een speciale afbeelding. Dit document kun je via de app aanvragen. Even je mailadres invullen en klaar. Zet de afbeelding op je tablet of print hem even uit.

Opel Exclusive Augmented Reality App

Magie

Nu is het klaar voor wat ‘magie’. De app zal je vragen om de markering te plaatsen. Even mikken op de afbeelding en er verschijnt automatisch een Insignia voor je neus. Tadaa, dit is nou Augmented Reality. Gaaf he? Je kan de Insignia vanuit alle hoeken bekijken en je kan heel veel aanpassen: de wielen, de interieurbekleding en natuurlijk kiezen uit één van de 16 miljoen kleuren! Klik op bodystyle om te wisselen tussen carrosserievarianten. Succes maar vooral: veel plezier!

Meer weten over Opel Exclusive? Hier staat alle informatie in een handig overzicht.