Home

100.000 x Grandland XPopulaire SUV, die Grandland X

Opel Grandland X - 100.000 orders

Precies een jaar geleden beleefde de Grandland X zijn wereldpremière op de IAA in Frankfurt. En nu – een jaar later - heeft Opel al meer dan 100.000 orders voor de Grandland X mogen ontvangen.

Orders

Je begrijpt: de Opel Grandland X is een populaire SUV. Het is bovendien onze grootste SUV, want hij staat boven de Crossland X en Mokka X in het SUV-gamma van Opel. Ook in Nederland is de Grandland X populair: tot op heden zijn er in Nederland al ruim 4.700 orders voor de Grandland X genoteerd. “Onze klanten waarderen de combinatie van comfort, sportiviteit en praktisch vernuft die dit model biedt”, aldus Xavier Duchemin, Opel Managing Director Sales & Marketing.

Topversies

Vooral de topversies zijn populair. De uitvoeringen Business Executive, Innovation en Ultimate zijn samen goed voor ongeveer 80 procent van alle orders. De meest luxe versie – Ultimate – is voorzien van geavanceerde systemen als Forward Collision Warning met voetgangersdetectie, Automatic Emergency Braking, Lane Keep Assist, Driver Drowsiness Alert en Park Pilot voor en achter.

Opel Grandland X - 100.000 orders

Ultimate biedt nóg meer

De Ultimate biedt nóg meer, zoals een op afstand bedienbare achterklep, Keyless Open en Start, klimaatregeling met twee zones en verwarmbare voor- en achterstoelen en stuurwiel. En dan hebben we de AGR-gecertificeerde comfortstoelen, de premium Denon-geluidsinstallatie, het zwarte dak, de zwarte spiegels en de lichtmetalen 18-inch ‘Bicolor’-wielen nog niet eens genoemd.

Losse opties

Bepaalde losse opties zijn bijzonder in trek, denk bijvoorbeeld aan een groot glazen panoramadak met elektrisch bedienbare zonwering of stoere sidesteps die Grandland X een nog avontuurlijker uiterlijk geven. De prijzen van de Opel Grandland X beginnen bij 30.099 euro (voor de Business+ uitvoering). Meer weten?