Home

Coole accessoires voor Grandland XPer direct leverbaar

Opel Grandland X

Voor de Opel Grandland X zijn talrijke accessoires verkrijgbaar om het rijden makkelijker, comfortabeler en nog veiliger te maken. Weten welke? We zetten er hier een paar op een rij.

Beschermschaal laadruimte

Een schoon interieur is wel zo fijn. Toch kan het interieur schoonhouden, bijvoorbeeld na een mountainbiketocht door de modder, soms best lastig zijn. Gelukkig is er een speciale beschermschaal voor in de laadruimte (€ 74). Deze heeft een antisliplaag, zodat het schuiven van spullen wordt voorkomen. Hoge, stevige randen voorkomen dat vuil en vocht uit de bak kan verplaatsen.

Opel Grandland X

Bagagerek

Er is ook een bagagerek (€ 229) leverbaar die een scheiding vormt tussen de bagageruimte en het interieur van de auto. Het zwarte, stalen rek is bevestigd achter de hoofdsteunen van de achterbank en kan tegen een stootje. Ook is een bagagenet leverbaar, welke is vast te maken aan de sjorogen in de laadvloer. Zo blijven de spullen in de laadruimte goed en veilig op hun plek. Er is nog meer: zoals kledinghaken en hangers maar ook een tablethouder of een inklapbare tafel.

Opel Grandland X

Opel Grandland X

Het dak op

De keuze is reuze. De ruimte trouwens ook, want de Grandland X biedt een bagageruimte met een inhoud tot 1.652 liter. Het kan gebeuren dat je soms net wat meer ruimte nodig hebt. Kijk dan eens naar draagsystemen voor op het dak of achter op de auto. Opel heeft in samenwerking met partner Thule, dragers ontwikkeld voor veilig en gemakkelijk vervoer van fietsen.

Opel Grandland X

Opelbox

Ook zijn er dakkoffers van diverse formaten beschikbaar, inclusief bijvoorbeeld de witte Opelbox met gepatenteerde Power-Click-snelmontagesysteem waardoor de dakkoffer zelfs met één hand snel en veilig vastgezet kan worden. Deze box is zeer ruim, met afmetingen van 2.050 x 840 x 450 millimeter en is van beide kanten te openen. Hij heeft een inhoud van 460 liter. Ruimte genoeg voor een paar weekendtassen. Een vraag die we vaak horen: 'kan de achterklep met zo’n Opelbox nog volledig open?' Natuurlijk, want we hebben de positie van de dakkoffer goed doordacht!

Opel Grandland X

Aluminium dorpelverbreders

Om op een eenvoudige manier het dak te bereiken leveren we op maat gemaakte en zeer fraaie aluminium dorpelverbreders, met een bovenzijde afgewerkt in roestvrijstaal. Ga erop staan en je kan overal makkelijk bij. Praktisch, maar ook sportief en elegant. Andere opties zijn de roestvrijstalen pedalen uit de OPC Line.

In het kort

Al met al bieden we mooie oplossingen om bagage en spullen voor de vrijetijdsbesteding makkelijk en veilig te kunnen meenemen, zoals speciale dakdragers en fietsendragers. Verder is er keuze uit diverse soorten lichtmetalen wielen, kinderzitjes en sportieve stylingartikelen uit de OPC Line. Alle accessoires voor de Opel Grandland X zijn online te bekijken en te bestellen bij uw Opel dealer.

Opel Grandland X