Home

Powerwagon: Insignia GSi Sports TourerKracht en ruimte in overvloed

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Dus jij bent op zoek naar een krachtige benzine- of dieselmotor, veel opbergruimte en een wegligging waar je u tegen zegt? Kijk niet verder: onze Opel Insignia GSi Sports Tourer vormt de oplossing.

Echte rijdersauto

De nieuwe Opel Insignia GSi Sports Tourer vormt de grote broer van de Insignia GSi Grand Sport en biedt als extra’s natuurlijk nog meer binnenruimte en praktisch gebruiksgemak. Maar onthoud een ding: het is in elk opzicht een echte rijdersauto, maar dan wel met een royale laadruimte van maximaal 1.665 liter. Kom maar op met die koffers of boodschappen!

Opel Insignia GSi Sports Tourer

FlexRide

Fan van een stevig potje sturen? Dan is de Insignia GSi Sports Tourer your thing! Hij heeft het dynamische met 10 mm verlaagde FlexRide-onderstel en innovatieve Twinster-vierwielaandrijving met torque vectoring voor optimale tractie en grip onder alle omstandigheden. Michelin Pilot Sport 4 S-banden dragen bij aan de rotsvaste wegligging.

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Competition

Het FlexRide-onderstel heeft speciale sportdempers die in een fractie van een seconde van set-up veranderen. Er is keuze uit de rijmodi Standard, Tour of Sport. Elke modus heeft ook invloed op de alertheid van het gaspedaal en de stuurinrichting. Exclusief voor de GSi is de Competition-mode, die is te activeren met de ESP-knop. Door de knop twee keer in te drukken, wordt de tractiecontrole uitgeschakeld en kunnen gevorderde bestuurders driften met de Insignia GSi Sports Tourer. Je leest het goed: driften!

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Motoren

Daar is wel power voor nodig. Welnu: aan power geen gebrek. Er is keuze uit twee motoren: een nieuwe BiTurbo dieselmotor met 154 kW (210 pk) en 480 Nm koppel of een 2,0-liter turbobenzinemotor met 191 kW (260 pk) en een koppel van 400 Nm. De GSi Sports Tourer BiTurbo dieselmotor accelereert van 0-100 km/uur in 7,9 seconden en bereikt een topsnelheid van 231 km/uur. De krachtige benzineversie accelereert in 7,5 seconden van 0-100 km/uur en haalt een topsnelheid van 245 km/h. Kortom: in beide gevallen kom je niets tekort.

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Het leven kan mooi zijn

Al helemaal niet in het interieur waar we GSi-sportstoelen monteren, aluminium pedalen en een aan de onderkant afgevlakt sportstuur. En als het om connectiviteit gaat, is er al helemaal geen reden tot klagen, want we leveren IntelliLink-infotainmentsystemen met smartphoneintegratie via Apple CarPlay, evenals de persoonlijke connectiviteits- en service-assistent OnStar waarmee je nu ook hotelkamers kan boeken en vrije parkeerplekken vinden. Een 4G LTE WLAN-hotspot maakt supersnel internetten onderweg mogelijk. Wat wil je nog meer? De kinderen genieten van supersnelle wifi en jij van je supersnelle Opel Insignia GSi Sports Tourer. Het leven kan mooi zijn.

 

Opel Insignia GSi Sports Tourer