Home

Nieuwe benzinemotor voor InsigniaTijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd

Opel Insignia

Toe aan een benzinemotor met power? Opel introduceert in de Insignia Grand Sport, Sports Tourer en Country Tourer een wel heel fijne benzinemotor: de 1.6 Direct Injection Turbo. Deze is tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd.

Krachtpatser

Deze nieuwe 1.6 heeft een vermogen van 147 kW (200 pk) bij 5.500 toeren per minuut. De motor levert 300 Nm koppel van 1.650 tot 4.500 toeren per minuut en kan gekoppeld worden aan een automatische of handmatig te bedienen zesversnellingsbak. De topsnelheid bedraagt 235 km/u en de acceleratie vanuit stilstand tot 100 km/u kost slechts 7,7 seconden. Een bijzonder vlotte motorvariant dus.

Opel Insignia

Ook zuinig

Al die power gaat hand in hand met een laag brandstofverbruik. Het gemiddelde brandstofverbruik van de Insignia Grand Sport 1.6 Turbo met handbak bedraagt slechts 6,0-6,3 l/100 km. Voor de Sports Tourer is dat 6,3-6,6 l/100 km. De stoere Country Tourer 1.6 Direct Injection Turbo heeft altijd een zestraps automaat en heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 6,7 l/100 km.

Multimedia Navi Pro standaard

Weet dat we de Opel Insignia 1.6 Direct Injection Turbo standaard al bijzonder rijk uitrusten, onder meer met de nieuwste generatie “Multimedia Navi Pro”- connected-navigatiesystemen. Deze systemen hebben een groot kleurentouchscreen van 8 inch. Als bestuurder kijk je uit op een overzichtelijk ingedeeld Driver Information Cluster, dat in combinatie met Multimedia Navi Pro nog uitgebreid kan worden met het optionele head-up display.

Opel Insignia

Scherpe prijs

De introductie van zo’n nieuwe benzinemotor mag best gevierd worden. Daarom is de 1.6 tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Prijzen beginnen bij € 35.349 (inclusief BTW/BPM én afleverkosten) voor de rijk uitgeruste Opel Insignia Grand Sport Business Executive 1.6 Turbo met handgeschakelde versnellingsbak. Dit betekent dat de 1.6 Turbo 147kW/200pk tijdelijk verkrijgbaar is voor de prijs van een vergelijkbare 1.5 Turbo met 121kW/165pk. Klinkt als een goede deal!

Meer weten over de Opel Insignia? Op deze pagina staan alle details.