Home

Vrouwelijke autoverkopers: hier melden aub! Opel presenteert Jade

Opel Jade

Opel presenteert in samenwerking met Randstad een nieuw fenomeen: Jade. Wat houdt het in? We vinden bij Opel oprecht dat in onze showrooms veel meer vrouwelijke verkoopadviseurs moeten komen. Tijd voor maatregelen!

Broodnodige wervingscampagne

Wist je dat slechts 4 procent van de autoverkopers bij de Opel dealer een vrouw is? En dat bijna de helft van alle auto's door vrouwen wordt gekocht? Best opmerkelijke zaken. Daarom is Opel gestart met een nieuwe broodnodige experimentele wervingscampagne onder de naam Jade.

Diversiteit op de werkvloer creëren

We willen daarom meer diversiteit op de werkvloer creëren en vrouwen inspireren om een carrière als autoverkoper te overwegen. De maatschappij, de automotive branche én de bijbehorende klanten zijn veranderd en als merk willen we meebewegen. Hier komt Jade om de hoek kijken.

Opel Jade

Fulltime verkoopadviseurs

We zoeken met Jade verkooptalenten die over de vaardigheden beschikken om in te spelen op de wensen van de hedendaagse klant. We zoeken voor in totaal 15 Opel dealerbedrijven door heel Nederland fulltime verkoopadviseurs die met een open vizier de uitdaging willen aangaan. Geen mannen, maar vrouwen!

Trainingsprogramma

Ben je een geselecteerde kandidaat? Dan neem je deel aan het trainingsprogramma van de Opel Talent Academy. Door middel van coaching on the job, gezamenlijke terugkomdagen en loopbaanbegeleiding krijg je ondersteuning voor een gedegen basis en carrièreperspectief in de autobranche. Meer weten? 

Geïnteresseerde verkooptalenten kunnen tot en met 31 maart reageren op de vacature. Voor meer informatie zie

Lees meer op www.opel.nl/werkenbijjade