Skip To Content
Home

Dit gaan alle Opel-modellen krijgenNieuwe Opel Mokka krijgt primeur

Opel Mokka

Er gaat iets veranderen bij Opel. En dat ga je voor het eerst zien als we de nieuwe generatie Opel Mokka begin 2021 op de markt brengen. Het heeft iets te maken met nieuwe logo’s.

Eenvoud

Jawel, Opel-modellen die we in het vervolg introduceren, krijgen allemaal de naam voluit geschreven en centraal gepositioneerd op de achterkant. Daarnaast laten we aanduidingen over het type aandrijflijn weg. Opel kiest voor eenvoud.

Afleidende toevoegingen

Direct leesbaar voor iedereen, zonder afleidende toevoegingen over de motorversie en het uitvoeringsniveau. De nieuwe Opel Mokka heet gewoon Mokka of Mokka met de kleine ‘e’ toegevoegd als het de elektrische versie betreft. Want die komt ook: een volledig elektrische versie van de Mokka: de Mokka-e.

Opel Mokka

Nieuw lettertype

Opel introduceert voor de nieuwe typeaanduiding ook een sierlijk nieuw lettertype. De nieuwe Mokka is het eerste model van Opel dat zijn naam midden op de achterklep draagt, direct onder Opels merkembleem, de beroemde Opel Blitz.

Nieuwe designtaal

De nieuwe generatie van de Opel Mokka is ons eerste model dat ontworpen is volgens onze nieuwe designfilosofie. Verwacht daarbij vooral een ‘less is more’-benadering.