Skip To Content
Home

Aftellen voor nieuwe Opel MokkaKomt ook volledig elektrische variant

Opel Mokka prototype

Het aftellen voor de nieuwe generatie Opel Mokka kan beginnen! Opel is namelijk gestart met het testen van de nieuwe Mokka op de openbare weg.

Elektrische versie

De testexemplaren die Opel nu uitgebreid op de openbare weg aan de tand voelt, hebben nog camouflage en zijn uitgerust met een volledig elektrische aandrijflijn. Niet zonder reden. Opel trapt namelijk af met de batterij-elektrische variant van de nieuwe Mokka, al verschijnen er ook efficiënte verbrandingsmotoren in het aanbod.

Mokka X wordt Mokka

En je hebt vast al opgemerkt: we spreken over Mokka in plaats van Mokka X. Dat komt omdat we bij de tweede generatie Opel Mokka afscheid nemen van de ‘X’ in de naamgeving. De Mokka X was een absolute bestseller, onder meer dankzij de combinatie van een stoer design en compacte afmetingen. De nieuwe Opel Mokka bouwt voort op die kwaliteiten, dat is zeker.

Opel Mokka prototype

Gewaagd

De compacte crossover van Opel is nog meer afgestemd op gebruik in de stad. Hij is efficiënter, ruimer en gewaagd. En ondanks de opvallende camouflage kun je de scherpe verhoudingen met korte overhangen al goed zien. ‘Less is more’ is van toepassing op zowel de buiten- als de binnenzijde. De bestuurder en passagiers genieten van een volledig gedigitaliseerd interieur.

Productie

De productie van de nieuwe generatie Opel Mokka start in het vierde kwartaal van 2020. De levering aan klanten start begin 2021. Meer informatie maken we binnenkort bekend.

Video

ONTDEK DE NIEUWE MOKKA.