Skip To Content
Home

Een Opel online bestellen, kan dat?Ja, dat kan!

Opel online bestellen

Eten bestel je online. Kleding waarschijnlijk ook. En elektronica reken je vaker af dan ooit in een webshop. Waarom dan geen nieuwe Opel online bestellen? Opel maakt het mogelijk!

Online Bestelmodule

Je leest het goed: met behulp van onze nieuwe ‘Online Bestelmodule’ is het kinderlijk eenvoudig om jouw gloednieuwe Opel in combinatie met een nieuw Private Lease-contract eenvoudig en veilig online te bestellen, waar je ook bent, ongeacht het moment.

Online configurator

Maar hoe werkt dat dan? Heel simpel: alles begint met het uitzoeken van je droom-Opel in de online configurator. Selecteer in dit proces ‘private lease’ of kies een Opel uit in de rijke voorraad. Klik in de laatste stap van jouw configuratie of bij jouw gekozen voorraadauto op ‘Bestel Online’. Vul het formulier in. Klik hierna opnieuw op ‘bestel online’ om toegang te krijgen tot de online bestelmodule.

Account aanmaken

Je maakt in deze online bestelmodule een account aan. Opel zorgt voor optimale bescherming van je gegevens. Het is mogelijk om je gegevens in stappen in te vullen, handig als je iets niet bij de hand hebt bijvoorbeeld. Je komt gewoon op een later moment terug en vult de overige gegevens in. Voeg je financiële gegevens toe en voer daarna (online) de kredietcheck uit. Je ontvangt direct hierna de uitslag. En klaar is kees.

Thuis bezorgen is mogelijk!

Als alles in orde is, vraagt Opel je om een aantal documenten te uploaden. Het contract kun je vervolgens digitaal ondertekenen. Uiteraard heb je bedenktijd: 14 dagen zelfs om wat preciezer te zijn. Zijn die 14 dagen verlopen, dan wordt de auto besteld of wordt de voorraadauto geleverd. Kun je niet zo lang wachten, dan kun je bij de Opel dealer een addendum tekenen om hiervan af te zien. Zo rijd je nog sneller in jouw nieuwe Opel! Je kunt ervoor kiezen om je nieuwe auto thuis bij je te laten afleveren, is dat even handig!