Hypermodern: Opel Online Editions.Get connected! Van alle online gemakken voorzien.

Opel Online Editions

Opel introduceert de Online Editions. Dat zijn Opel-modellen die volgeladen zijn met de laatste online voorzieningen, zoals OnStar, een IntelliLink multimediasysteem, DAB+ digitale radio en 4G Wi-Fi aan boord. En dat allemaal standaard!

OnStar

Tijden veranderen. Digitalisering is in opmars. Dat heb je vast al gemerkt. Opel is al vroeg aangehaakt op deze trend en biedt al langere tijd de persoonlijke assistent OnStar waarmee je met één druk op een knop in de auto altijd en overal 24 uur per dag wordt verbonden met een Nederlands sprekende assistent. In onderstaande video vertellen we alle ins and outs.

IntelliLink

Opel heeft meer. Zoals het IntelliLink multimediasysteem waarmee smartphones naadloos worden geïntegreerd in het infotainmentsysteem in de auto. Dankzij Apple CarPlay en Android Auto gebruik je sommige apps op een snelle en veilige manier. En dankzij DAB+ digitale radio luister je altijd naar loepzuivere muziek.

4G Wi-Fi

De kers op de taart is toch wel de 4G Wi-Fi aan boord. Het systeem maakt van je auto een mobiele hotspot, waarmee je in vrijwel alle Europese landen profiteert van een betrouwbaar en veilige internetverbinding. Waar mogelijk zelfs met een supersnelle 4G-verbinding. Video’s streamen onderweg? Geen probleem! Ook fijn: er kunnen tot wel 7 apparaten verbonden worden met het Wi-Fi-netwerk. Hoe leuk is dat!?

Cashback!

En nu komt het: al deze technologie is standaard in de rijk uitgeruste Opel Online Editions. Kiezen voor een Opel Online Edition is nu extra aantrekkelijk door de 1.000 euro cashbackactie. Hoe dat werkt? Nou, heel simpel. Je krijgt als privérijder 1.000 retour van Opel Nederland, pinklaar op je rekening gestort. Waarom? Als blijk van waardering van je keuze voor Opel. Want dat is zonder meer een uitstekende keuze.

Opel Online Editions

Vier modellen

Een Opel Online Edition rijden kan al vanaf 14.745 euro. De Corsa, Astra, Mokka X en Zafira zijn verkrijgbaar als Online Edition. Meer weten? Bekijk dan dit artikel.