Home

De allereerste rijles van twee YouTubersTeni Stepanosian en Sophie Milzink

Youtube

Je rijbewijs halen is ontzettend leuk, maar ook heel spannend. Voor de populaire YouTube-vlogsters Teni Stepanosian en Sophie Milzink is het moment aangekomen dat ze gaan leren autorijden. Opel helpt Teni en Sophie met het behalen van hun einddoel: dat felbegeerde roze pasje. Hoe verlopen die rijlessen van Sophie en Teni eigenlijk? Tijd voor een update.

Teni Stepanosian

Teni Stepanosian van Fitbeauty.nl filmde haar allereerste rijles in de nieuwe Opel Astra. “Na vele uren spitten door beeldmateriaal, de les duurde in totaal 3,5 uur, heb ik het leukste eruit weten te halen. Hopelijk kun je genieten van de stomme fouten zoals ik heb gedaan, van al de ‘sorry’s’ en mijn zenuwachtige lachmomenten!”, aldus Teni.

Sophie Milzink

Ook voor Sophie Milzink van het populaire YouTube-kanaal Sophie was het menens: de eerste rijles. Ook zij reed haar eerste echte kilometers in een Opel Astra. Inmiddels heeft ze al ongeveer drie rijlessen achter de rug. Tijdens de derde rijles mocht ze zelfs even proeven van de volledige elektrische Ampera-e: een auto die in slechts 3,2 seconden van 0 naar 50 km/uur accelereert. Dat maakte indruk op haar. Hieronder de video van de derde rijles. Kijk hier voor de video van de eerste rijles en hier voor de tweede van Sophie.