Home

Opel Erkend Schadeherstel: dit zijn de voordelenFijn gevoel: je Opel weer als nieuw terugkrijgen

Opel Schadeherstel

Je hebt het vast al vaak gehoord: een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch is het de waarheid. Schade aan je auto? Weet dan dat herstel van de schade specialistenwerk is. Opel heeft die specialisten in huis. Dit zijn de voordelen van Opel Erkend Schadeherstel.

A tot Z

Niets is zo belangrijk als vertrouwen. Aan een Opel Erkend Reparateur kun je jouw Opel toevertrouwen. Echt. En niet alleen omdat zij je Opel van A tot Z kennen, maar vooral omdat de Opel dealer beschikt over het juiste gereedschap en originele Opel Onderdelen gebruikt. Alleen op die manier kunnen we je Opel weer laten voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. De schade wordt vakkundig verholpen zodat je er na afloop helemaal niets meer van ziet.

Garantie

Klinkt als folderpraat? Het is gewoon de waarheid. En bij Opel gaan we zelfs nog wat verder, want schadeherstel bij een Opel Erkend Reparateur betekent ook dat we alles voor je regelen, inclusief de afhandeling met je verzekeringsmaatschappij. Ook profiteer je van 4 jaar garantie van Opel op de reparatie en blijft de garantie op je Opel behouden, inclusief de 12 jaar garantie tegen doorroesten. Ook heel fijn: er is altijd een vervangende Opel beschikbaar tijdens de reparatie zodat jij mobiel blijft. Is er meer? Jazeker! Elk herstel wordt afgesloten met een grondige veiligheidscontrole en een gratis controle en update van de voertuig-software. Zo krijg je je Opel in spik en span en helemaal up-to-date terug.

Diverse schades

Heb je schade? Je kan terecht bij een groot landelijk netwerk van Opel Erkend Schadeherstelbedrijven. Je kan er onder meer terecht voor compleet schadeherstel, uitdeuken zonder spuiten bij kleine deukjes, het wegwerken van brand- of schroefgaten, herstellen van steenslagschade, bumperreparatie, velgreparatie en zelfs het ontgeuren van je auto om bijvoorbeeld rooklucht blijvend te verwijderen.

Opel Schadeherstel

En ruitschade?

We zouden het bijna vergeten, maar inderdaad: ook bij ruitschade kun je bij een van de vele Opel Erkend Schadeherstelbedrijven terecht. Een heel groot voordeel van reparatie bij een Opel dealer is dat deze zonder meerkosten ook de systemen die met de voorruit verbonden zijn controleert, zoals de regensensor. We gebruiken natuurlijk alleen originele ruiten van Opel. Helder toch?