Home

Goede deal: Technology Pakketten Voor Opel Combo, Vivaro en Movano

Opel Technology Pakketten

Opel introduceert aantrekkelijk geprijsde Technology Pakketten voor zijn bedrijfswagens Combo, Vivaro en Movano. De pakketten hebben diverse opties die het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak ten goede komen. Veel belangrijker: de pakketten zijn gewoon een ongelofelijk goede deal! Hier lees je waarom.

Optiepakketten

Met de Technology Pakketten kun je flink wat geld uitsparen. De optiepakketten zijn namelijk aantrekkelijker geprijsd dan losse opties. Wat hebben de Technology Pakketten te bieden? Dat zetten we even per model op een rij, te beginnen bij de Opel Combo.

Opel Technology Pakketten

Opel Combo

Het Technology Pakket I voor de Opel Combo bestaat uit dodehoekwaarschuwing, parkeersensoren vóór en achter, een elektronische parkeerrem en een dubbele passagiersbank. Ook krijg je Multimedia Navi Pro met ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto. De nieuwe service OpelConnect is ook inbegrepen. Het Technology Pakket I voor de Opel Combo kost 1.399 euro.

Opel Technology Pakketten

Opel Vivaro

Voor de Opel Vivaro is er ook een Technology Pakket I beschikbaar. In dit geval heeft het pakket een meerprijs van 1.349 euro. Je krijgt dan een multifunctionele bank voor de voorpassagiers met FlexCargo-doorlaadluik, een omhoog opklapbare buitenste zitting en een tafeltje van A4-formaat. Lekker praktisch toch? Over praktisch gebruiksgemak gesproken: Technology Pakket I bestaat ook uit Multimedia Navi Pro en parkeersensoren vóór en achter.

Opel Technology Pakketten

Opel Movano

Het Technology Pakket I voor de Opel Movano kost 1.249 euro en bestaat uit een draaibaar laptopplateau aan de achterzijde van de neerklapbare middelste leuning, opbergvakken onder de stoelen en het uitschuifbare FlexTray-dashboardkastje. Is er meer? Jazeker! Denk aan een uitklapbare tablethouder in het dashboard inclusief bekerhouder aan de passagierszijde. Parkeersensoren vóór en achter, dodehoekwaarschuwing en Navi 50 IntelliLink Pro maken het feest compleet.

Opel Technology Pakketten

De overtreffende trap: Technology Pakket II

Wil je meer? Dat kan! We leveren namelijk Technology Pakket II. Bovenop de extra’s van het Technology Pakket I biedt het extra (modelafhankelijk) diverse assistentiesystemen, zoals licht- en regensensoren, automatisch grootlicht, Lane Keep Assist, verkeersbordherkenning met snelheidswaarschuwing en een vermoeidheidsassistent. Technology Pakket II kost voor de Combo 1.749 euro, voor de Vivaro 1.849 euro en voor de Movano 1.549 euro.

Opel Technology Pakketten

Opel Technology Pakketten