Home

Een Opel vanaf 5.000 euroRuime keuze aan occasions

Opel Occasions

Een Opel rijden is heel bereikbaar. Op de speciale website Opeloccasions.nl staan meer dan 4.000 gebruikte Opel-modellen voor je klaar. De keuze is reuze.

Kwaliteitslabel

Op Opeloccasions.nl staan niet zomaar gebruikte Opel-modellen. Want wist je dat Opel Occasions hét kwaliteitslabel is voor gebruikte Opels? Jazeker! Een gebruikte Opel wordt pas een Opel Occasion als de officiële Opel dealer hem op maar liefst 100 punten heeft gecheckt én goedgekeurd.

Acht zekerheden

Daarnaast wordt een Opel Occasion afgeleverd met acht zekerheden: 100-puntencheck, garantie, mobiliteitsgarantie, minimaal 1 jaar APK, omruilgarantie, financiering en verzekering, originele accessoires en gratis lid worden van myOpel. Daarnaast wordt elke Opel Occasion geleverd door de officiële Opel dealer. Ook belangrijk om te weten: een Opel Occasion is maximaal 8 jaar oud en heeft tot 160.000 km op de teller staan.

Snoepwinkel

Wordt het een jong gebruikte Agila voor net geen 5.000 euro of een fraaie Opel Corsa uit 2010 voor net geen 6.000 euro? Voor alle budgetten is er wat te vinden op de website van Opel Occasions. Het is eigenlijk net een snoepwinkel.

Welke Opel Occasion wordt jouw volgende auto? Aan jou de keuze.