Home

Fajah Lourens checkt Opel Vivaro Irmscher200 exemplaren beschikbaar

Opel Vivaro Irmscher

Opel heeft een speciale, exclusieve uitvoering van de Vivaro geïntroduceerd: de Opel Vivaro Irmscher. Dit is een bus met Opel Motorsport als thema. Stoere looks dus. Niemand minder dan Fajah Lourens heeft de Opel Vivaro Irmscher onderworpen aan een kritisch test. Zij is tenslotte een expert als het gaat om een sportieve Killerbody!

Drie kleuren leverbaar

De Opel Vivaro Irmscher is beschikbaar als Gesloten Bestel en Dubbele Cabine in lengte 1 en lengte 2. Er is keuze uit de carrosseriekleuren Casablanca White, Midnight Black metallic en Platinum Silver metallic.

Opel Motorsport

Er zijn diverse sportieve details. Kijk bijvoorbeeld maar naar de zwarte grille, voorspoiler, sideskirts, dakspoiler, bestickering in Opel Motorsport-kleuren en glasslook-panelen. Ook aanwezig: instapverlichting en een interieur afgewerkt met eco-leder met kleuraccenten. Het zit- en rugvlak van de stoelen is bovendien voorzien van Alcantara bekleding.

Rijke uitrusting

En alsof dat niet nog niet genoeg is heeft deze Opel Vivaro Irmscher ook nog een rijke standaarduitrusting met onder meer een zesvoudig verstelbare en verwarmbare voorstoel, een met leder afgewerkt stuurwiel, ESP, cruise control, hoofd-, zij- en gordijnairbags, Navi 80 IntelliLink met 7-inch touchscreen, keyless entry en sportieve zwarte lichtmetalen 17-inch wielen.

Krachtige dieselmotor

Bij een Vivaro met Opel Motorsport-thema past een krachtige motor. Daarom heeft de Irmscher-versie een 145 pk sterke 1.6 CDTI BiTurbo dieselmotor.

Tweehonderd exemplaren

Van de Vivaro Irmscher bouwen we slechts tweehonderd exemplaren. Elk exemplaar is voorzien van een genummerde instapbadge. De prijzen (exclusief BTW en BPM) zijn €29.199 voor de Vivaro Irmscher Gesloten Bestel en €29.599 voor dezelfde versie als L2H1 met verhoogd laadvermogen. De Vivaro Irmscher Dubbele Cabine (met verhoogd laadvermogen) kost €33.499.

Wil je de nieuwe Vivaro Irmscher zelf testen? Dat kan bij de Opel bedrijfswagendealer. Vind hier een dealer in de buurt.

VIDEO: Opel Vivaro Irmscher