Home

Opel Vivaro wordt een TV-sterNieuwe Vivaro te zien in online serie Jachtseizoen

Opel Vivaro Jachtseizoen

Fan van StukTV en de online serie Jachtseizoen? Dan heeft Opel leuk nieuws voor je. De nieuwe Opel Vivaro speelt namelijk een belangrijke rol in het vierde seizoen van de online serie Jachtseizoen: een van de succesvolste online formats van Nederland.

Bekende Nederlanders ontlopen

In de serie Jachtseizoen opent het team van StukTV de jacht op bekende Nederlanders die vier uur lang de jagers van StukTV moeten zien te ontlopen. Met behulp van onder meer GPS, een drone én de nieuwe Opel Vivaro moeten de ‘voortvluchtigen’ gevonden worden. Nog nooit gezien? Geef het programma dan zeker eens een kans. Vele Nederlanders gaan je al voor.

Miljoenen kijkers

De serie Jachtseizoen van StukTV heeft ruim 1,5 miljoen kijkers per aflevering. Daarmee is het een van de succesvolste online formats in Nederland. Op YouTube heeft StukTV ruim 2 miljoen abonnees en op Instagram hebben ze meer dan een miljoen volgers.

Jachtbolide, jij kan hem winnen!

De nieuwe Opel Vivaro is in alle acht afleveringen van Jachtseizoen te zien als de ideale ‘jachtbolide’. Ohja, je kan de Opel Vivaro ‘jachtauto’ uit de serie Jachtseizoen ook een weekend winnen! Ga naar www.opel.nl/jachtseizoen en maak kans!