Home

Blijf sportief met OpelSporten is gezond

Sportief van Opel

Blijven bewegen is ontzettend belangrijk. Daarom kun je in de officiële Opel Collection diverse ‘sportieve’ items vinden om lekker in beweging te blijven. We zetten vier betaalbare items op een rij.

Voetbal

Wie kan een potje voetbal nu niet waarderen? Ook Opel heeft een voetbal in het assortiment. De voetbal van Opel heeft een hoge afwerking, een opvallend tweekleurig patroon in Opel-kleuren en een opvallende Opel-Blitz. Wanneer ga jij hem scoren? Prijs: 12,95 euro inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Sportief van Opel

Tennissokken

Bij een potje tennis horen ook fatsoenlijke en comfortabele tennissokken. Opel heeft ze! Dit zijn namelijk de officiele Opel-tennissokken! Ze zijn wit van kleur, hebben zwart-gele accenten en een ingebreide Opel Blitz met opschrift in zwart. Ze zijn gemaakt van 78 procent katoen, 17 procent polyester en 5 procent elastaan. Je krijgt voor 12,90 euro inclusief BTW (exclusief verzendkosten) twee paar sokken, dus vier in totaal.

Sportief van Opel

Zweetpolsband

Van een intensief potje tennis of voetbal parelt het zweet natuurlijk van je voorhoofd. De zweetpolsband van Opel biedt uitkomst. Je krijgt voor 9,90 euro inclusief BTW (exclusief verzendkosten) direct twee exemplaren. De zweetpolsband is gemaakt van zachte badstof en neemt optimaal vocht op. Daarnaast voorkomt het bandje de ontwikkeling van onaangename geurtjes. Uiteraard is de zweetpolsband verfraaid met opgestikte Opel Blitz.

Sportief van Opel

Opvouwbare frisbee

Ook leuk: de opvouwbare frisbee van Opel. Met deze lichte, gemakkelijk opvouwbare frisbee met opvallend Opel-Blitz kunnen zowel kinderen als volwassenen spelen. Hij past in elke jaszak en is perfect om bij je te hebben tijdens een picknick of als je naar het zwembad gaat. En hij kost maar 1,90 euro, inclusief BTW (exclusief verzendkosten).

Sportief van Opel