Timo van der Marel rijdt vette Movano!Voorzien van dezelfde livery als Opel ADAM R2-rallyauto

Opel Movano en Timo van der Marel

Scheuren doet rallycoureur Timo van der Marel in zijn succesvolle Opel ADAM R2-rallyauto. Maar nu is hij ook op de openbare weg het mannetje dankzij zijn nieuwe Opel Movano. Een stoere bus, toch!?

Transport van Opel ADAM R2

De Opel Movano is speciaal voor Timo geprepareerd voor het transport van zijn Opel ADAM R2-rallyauto. De bestelbus maakt gebruik van een krachtige 2.3 CDTi BiTurbo dieselmotor met 120 kW (163 pk). Aan vermogen is dus geen enkel gebrek. Sterker nog: het is een van de sterkste motorvarianten van de Movano. Opvallen kan de Movano van Van der Marel als de beste, want de bus is voorzien van dezelfde kleuren en print als zijn ADAM R2-rallyauto. Mooi combo zo he?

Nodige kilometers maken

Timo van der Marel is bijzonder blij met zijn Movano. “Ik verheug mij erop om met deze combinatie de nodige kilometers te maken”, zegt een trotse Timo. “Dankzij dezelfde livery sluit hij helemaal aan bij ons teammotto ‘Unleash the Beast’. Dat doet hij ook door de krachtige en koppelrijke motor. Echt een wolf in schaapskleren!”

Opel Movano en Timo van der Marel

Fotobijschrift: John Dane, Manager Opel Bedrijfswagens (links) en Timo van der Marel zijn verheugd met de keuze voor een Opel Movano als nieuwe bedrijfswagen.

Winkelen

Timo was niet verplicht om bij ons te winkelen voor een bestelbus, maar kwam uiteindelijk toch bij Opel uit. Volgens Timo vanwege de bewezen, hoge betrouwbaarheid van zijn ADAM R2-rallyauto. Bovendien past de inzet van de Movano bij zijn streven om zich verder te professionaliseren met zijn rallysportactiviteiten en Opel nog meer op de kaart te zetten in de rallywereld.

Snelle ADAM R2!

Mocht je het nog niet weten: Timo van der Marel rijdt samen met zijn co-pilote Rebecca van der Marel in een ADAM R2 voorzien van een hoogtoerige 1,6-liter ECOTEC 16V-viercilindermotor met 136 kW (185 pk) vermogen en 190 Nm koppel. Met deze supersnelle pocket rocket strijdt Timo in de RC4-klasse. En met succes, want in 2016 werd hij kampioen! Dit jaar verschijnt hij bij zes rallyevenementen aan de start, waaronder twee in Nederland. De volgende rally is de Vechtdal Rally in Hardenberg op 17 juni. Movano en ADAM R2: Ready, set, go!

Opel ADAM R2 en Timo van der Marel