Home

Rijden in automaat voor slechts 120 euroVoor slechts 120 euro upgrade naar Crossland X automaat

Opel Crossland X met automaat

Rijden in een automaat wordt steeds populairder in Nederland. Heel vreemd is dat niet, want met al die files biedt zo’n automatische transmissie extra comfort. Opel maakt rijden in een automaat nu wel heel aantrekkelijk.

Heel ontspannen rijden

Met een automaat zijn de hellingproef en het afslaan van de motor voorgoed verleden tijd. De Opel begint dankzij de automatische transmissie namelijk al te rijden zodra je het rempedaal loslaat. Je kan dus gerust zeggen dat het rijden met een automaat heel ontspannen is. Daarnaast hoef je tijdens het rijden minder handelingen uit te voeren waardoor je je beter kunt focussen op wat er op de weg en om je heen gebeurt. 

Rijke standaarduitrusting

Ter ere van het 120-jarig jubileum van Opel als autofabrikant is de Crossland X tijdelijk voor slechts €120 uit te rusten met een automatische transmissie. Daarnaast is de Crossland X verkrijgbaar als rijk uitgeruste 120 jaar Edition met standaard: 16-inch lichtmetalen wielen, airconditioning, chromen sierlijsten, contrasterende dakkleur en buitenspiegels, LED-dagrijverlichting, een lederen stuurwiel, 7-inch touchscreen en 120 jaar badge en automatten.

Extra verjaardagskorting

Als klap op de vuurpijl geeft Opel ook nog eens verjaardagskorting. Op een nieuw te bestellen Opel kan dat oplopen tot €1000. Wil je liever direct de weg op? Op nieuwe voorraadmodellen kan de korting zelfs oplopen tot €2.000 of €3.000 euro. Tevens kun je de nieuwe Opel aantrekkelijk financieren met een rentetarief van 4,99% per maand. Kijk hier voor meer informatie of ga langs bij de Opel-dealer in de buurt.