Home

Nieuwe Opel Corsa-e vanaf € 34.999,-Elektrisch rijden wordt bereikbaar

Opel Corsa-e

Opel opent de orderboeken van de nieuwe, volledig elektrische Corsa-e. De aantrekkelijke Edition is per direct bestelbaar vanaf € 30.999,-. Afleverkosten, een 11 kW 3-fase ‘onboard charger, type 3 laadkabel zijn bij de prijs inbegrepen.

Breed publieklaun

Via Opel Private Lease kun je de Corsa-e al vanaf € 499,- per maand rijden (60 maanden - 10.000 km/jaar). Dankzij het aantrekkelijke 4% bijtellingstarief is de Corsa-e ook zeer interessant voor zakelijk rijders. Zo maakt Opel elektrisch rijden voor een breed publiek bereikbaar.

Opel Corsa-e

Zes jaar kosteloos onderhoud

De Corsa-e is standaard voorzien van een 100 kW (136 pk) sterke elektromotor. Op één acculading kan de volledig elektrische hatchback 330 kilometer rijden (WLTP). Het 50 kWh accupakket is in slechts 30 minuten tot 80 procent van zijn capaciteit op te laden. Via de MyOpel-app kun je onderweg de laadtijden en -kosten optimaliseren. De Corsa-e wordt standaard geleverd met Opel e-service. Daarmee ben je de komende zes jaar verzekerd van kosteloos onderhoud. Op het accupakket is acht jaar garantie (of 180.000 kilometer) van kracht.

Standaard rijk uitgerust

Zoals je van een Opel mag verwachten is de Corsa-e voorzien van de nieuwste technologieën. Tot de standaarduitrusting behoren een automatische airconditioning, Keyless Open & Start-systeem, 7-inch Multimediasysteem met Apple CarPlay en Android Auto en een digitaal instrumentenpaneel.

Opel Corsa-e

Veilig voor iedereen

LED-koplampen, 17-inch lichtmetalen wielen en de tweekleurige carrosserie maken het uiterlijk compleet. Dankzij Forward Collision Alert met automatische noodremfunctie, voetgangers- en fietsersherkenning en een rijstrookassistent is de Corsa-e veilig voor de bestuurder en zijn omgeving.

Uniek in zijn klasse

De Corsa-e is het eerste model in zijn klasse dat leverbaar is met adaptieve IntelliLux LED Matrix-verlichting. Een geavanceerde frontcamera stuurt continu de acht LED-units per koplamp aan. Dankzij de innovatieve technologie worden tegenliggers niet verblind. Ook de door radar ondersteunde Flank Guard is uniek. Dat helpt namelijk om krassen en deuken te voorkomen.

Voorjaar van 2020

In het voorjaar van 2020 staat de nieuwe Corsa-e in de showroom. De prijzen van de overige versies worden in een later stadium bekendgemaakt.

Opel Corsa-e