BESTELWAGEN BESTELDAGEN!Profiteer t/m 30 november van diverse upgrades.

Bestelwagen Besteldagen

Deze maand is het actiemaand bij Opel Bedrijfswagens! Koopt u in november een nieuwe Opel Bedrijfswagen dan kunt u uw Combo, Vivaro of Movano financieren tegen een scherp en aantrekkelijk rentetarief van 1,99%. Maar dat is niet alles! Bovenop het scherpe rentetarief, profiteert u ook van gratis upgrades op onze bedrijfswagens. Uw voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s!

KIES UIT DIVERSE UPGRADES
Voor welke Opel Bedrijfswagen u ook kiest, voor ieder model zijn er diverse upgrades beschikbaar. U kiest zelf welke upgrades het beste bij u passen. Zo kan uw bedrijfswagen ineens een stukje langer worden door de upgrade van Lengte 1 naar Lengte 2 of heeft u ineens twee turbo’s in plaats van één. Of kiest u toch liever voor lichtmetalen velgen of één van onze veiligheidssystemen? De keuze is aan u.

NIEUW OPEL COMBO
De feiten spreken voor zich. De nieuwe Opel Combo is verkozen tot International Van of the Year 2019 en om dat te vieren kunt u kiezen uit bijvoorbeeld de volgende upgrades.

Upgrades Opel Combo

Stel uw favoriete Combo nu samen.

OPEL VIVARO
De Opel Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren. Met de gratis upgrades in de maand november wordt iedere rit naar een nieuwe klus nog aangenamer. 

Upgrades Opel Vivaro

Stel samen.

OPEL MOVANO
Voor de Opel Movano is geen klus te groot. Deze bestelwagen is van A tot Z ontworpen om u en uw bedrijf vooruit te helpen. Welke upgrades op de Movano helpen u vooruit? 

Upgrades Opel Movano

Stel samen.

PROFITEER DIRECT!
Kom langs bij de Opel Bedrijfswagendealerin onze showroom en profiteer van een scherp rentetarief én mooie upgrades op uw nieuwe bedrijfswagen.